Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higyjek benne, éljem bele magam hogy a barátnőm lesz, vagy ne számítsak semmire? Mivel motíváljam magam?
Figyelj, hihetsz benne és beleélheted magad, de annál keservesebb lesz a csalódás. Te tudod, megéri-e.
Nézd, Kérdező, a párkapcsolati piac egy bazinagy lutri. Arra, hogy megleled "Az Igazit", és boldogok lesztek, az esély elképesztően kicsi. NAGYON kicsi, kevesebb,mint 1%. Tehát dönthetsz: vagy boldog minőségi szingli életet élsz, és csak magadnak felelsz meg, vagy fejest ugrasz az egész párkapcsolati katyvaszba, és elkezded kapirgálni a sorsjegyeket, remélve hogy megleled a jackpotot.
Hm. Hát ha családot szeretnél, akkor neccesebb ügy. Akkor viszont marad a sorsjegykapirgálás.
Hogy miért? Mert sehol senki nem garantálja, hogy meg FOGOD találni a párodat. Ez nem olyan örök érvényű igazság, minthogy a víz 100 fokon forr, vagy hogy 0 fokon megfagy. Ez nagyon nagy lutri, bődületesen sok szerencse kell hozzá, és rengeteg pofáraesés után fogod megtalálni "Az Igazit", ha egyáltalán.
Az ilyen kommenteknél amúgy motíválóbb nincs, én olyan vagyok aki inkább megdöglik, de amit a fejembe vettem azt meg fogom csinálni, hogy majd írhassam hogy benne vagyok abban az esélytelennek hitt hányadban.
"A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."
Tanulj a hibákból...
Üzeni neked Jorah "Ser Friendzone" Mormont
Szerintem nálad itt az önbizalom hiányával van a gond.
Mit tud ez a lány hogy egy 23 éves fiú már feleségül akarja venni?
annyi lány vagy, ha nem jön össze,keresel mást. Nyár van. Élj. Ne tegyél fel egy lapra mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!