Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesmároltam egy lányt egyetemen, azóta nem volt kontaktom vele, mire számítsak ezek után?
Figyelt kérdés
Amióta először láttam veszettül bejött nekem, de foglalt volt, viszont egy ideje már nem az. Úgy alakult, hogy előadás előtt kettesbe voltunk az előadóban, odaültem mellé beszélgetni, aztán nem tudom hogy történt, de megtörtént, nagyon furcsán nézett rám, én meg vész üzemmódba léptem és kimentem szó nélkül, onnan pedig haza, és azóta facebookra se mentem fel, mert félek hogy írt valamit. Mit tegyek, és mire számítsak ezek után?2016. szept. 24. 21:11
1/9 anonim válasza:
Hát, ha nem utasított vissza és viszonozta a dolgot akkor talán lehet nem volt annyira ellenére a dolog, de az, hogy elrohantál kicsit gyávaságnak tarthatja, vagy azt gondolhatja, hogy megbántad és azért futottál el. Nem volt jó dolog elmenekülni, mert így még kínosabb helyzetbe hoztad magad. Én megpróbálnám tisztázni vele.
2/9 anonim válasza:
így max. egy fiúcska viselkedik, de nem egy férfi
3/9 anonim válasza:
szerintem nem kellet volna elfutni :)
Beszelj vele nyugodtan :), nem fogja leharapni a fejedet.
4/9 anonim válasza:
Első körben megjegyezném, hogy nagyon jól tetted, büszke vagyok rád. De most sürgősen ki kell találnod valami kifogást, hogy miért rohantál el. Lehetőleg valami nagy baromság legyen, amiről nyilvánvaló hogy kitaláció, pl eszedbe jutott hogy bekapcsolva hagytad otthon a sütőt, és szeretnéd most folytatni, amit abbahagytál. :)
5/9 anonim válasza:
És igen, hagyd a facebookot, keresd meg személyesen amint lehet. Egy olyan menő csávó mint te nem facebookon intézi ezeket. (Nem viccből vagy gúnyolódva írom)
7/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmi...
2016. okt. 13. 20:42
8/9 anonim válasza:
És amúgy teljesen ismeretlenül odaültél mellé?:D Mert nálunk is van olyan lány, aki teljesen levett a lábamról, de nem tudom, hogy hogy kezdeményezzek beszélgetést. :D
9/9 A kérdező kommentje:
Nem teljesen ismeretlenül, beszéltünk már előtte.
2016. okt. 14. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!