Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lehet ez? Ne is számítsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez? Ne is számítsak már többre?

Figyelt kérdés

Nos a kérdésem egy kicsit összetett lesz, de kezdem egy kis bevezetéssel. Eddig három párkapcsolatom volt a harmadik jelenleg is tart. Mindhárom barátomat az interneten keresztül ismertem meg.Nem kifejezetten ilyen szándékkal találtunk egymásra egyikőjükkel sem(tehát nem társkeresőn meg egyéb) és mielőtt kialakult volna közöttünk a fizikai kapcsolat rengeteget beszélgettem mindegyikőjükkel(értsd hónapokon keresztül). Akkor az ismerkedési szakaszban mikor csak barátilag beszélgettünk, mindig éreztem, hogy izgatott vagyok, alig várom hogy írjon ha valami kedveset írtak beleremegett a gyomrom nem bírtam megülni egyhelyben. Aztán miután találkoztunk meg elkezdődött a kapcsolat nagyon rövid időn belül ez az egész teljesen elmúlt, sőt az első találkozásnál éreztem még egy kis izgulást, de az is elmúlt. Nyilván élveztem velük lenni, és abban sem volt kétségem az elsőt kivéve, hogy szeretem-e őket csak valahogy sosem éreztem a személyes találkozóknál azt a fajta izgalmat és mindent elsöprő érzést. Ráadásul úgy érzem én képtelen volnék az egy oldalú szerelemre, mivel azt vettem észre magamon, hogy az én érzéseim nagymértékben függnek attól, hogy mit érez az adott személy irántam. Nagyon sok hullámvölgy volt az előző kapcsolatomban, és azt vettem észre, hogy mikor kicsit elhidegült a párom tőlem, akkor engem sem fűztek hozzá olyan erős érzelmek, de mikor rendeződtünk akkor ez visszajött. Valaki volt már hasonló helyzetben? Szerintetek ez miért lehet? Egyszerűen nem értem magam :/

22/L

2016. júl. 8. 00:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos már kicsit fáradt vagyok de próbálok valami okosat írni.

Ha valamire vágysz nagyon akkor izgatottá válsz, te neked a várakozás az írogatás volt, és vártad az igazi találkozást.

No de ha túl sokáig várunk akkor hajlamosak vagyunk a vágyunk tárgyát vagy személyét túlértékelni úgy, hogy közben észre se vesszük.

Valszeg veled is ilyesmi lehetett, mikor találkoztál a fiúval kibukott, hogy "túl vágytad" a dolgot.

,,hogy mikor kicsit elhidegült a párom tőlem, akkor engem sem fűztek hozzá olyan erős érzelmek, de mikor rendeződtünk akkor ez visszajött. "

Mert itt te nem a partnered szereted hanem azt ahogy a partnered szeret téged.

Az a jó neked ha szeretve vagy, az imponál és az tetszik neked.

2016. júl. 8. 01:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és igazad lehet, hogy azt szeretem, hogy szeretve vagyok, csak ez olyan nehéz, mert az elején képtelen vagyok ezt felismerni és őszintén szólva nem is nagyon tudom, hogy ezt hogy tudnám orvosolni vagy lehet-e ezt egyáltalán :/
2016. júl. 8. 01:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy az elején ne csevegjetek olyan sokáig, első találkozást legközelebb előbb kell megejteni.

A másik probléma az tényleg nehéz, hirtelen nem is tudom mit írjak.

Ez fejben dől el, de lehet segít ha megpróbálod a mostani barátod jellemét összefoglalni magadnak. Hátha a tulajdonságok felsorolásnál vagy ahogy jellemzed elmosolyogsz és rájössz arra, hogy mi az amit szeretsz benne.

2016. júl. 8. 08:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jó válaszokat kaptál.

Hasonló helyzetben mint te.

23/F

2016. júl. 8. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!