Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan motiváljam a párom, hogy figyeljen a tisztaságra?
Figyelt kérdés
Külön élünk. Sokkal igényesebb vagyok a tisztaságra, mint ő. Alpvetően nagyon bosszant, hogyha lepisili a WC-t, akkor nem törli le; behordja az udvarról a sarat; mindent szétdobál; koszt hagy maga után; lekávézza a bútort, akkor nem törli le maga után. Már megkértem többször is, hogy figyeljen rá. Nem használt, és sokszor ő van felháborodva, hogy túl nagyok az elvárásaim. Mit lehet kezdeni egy ilyen szituációval?2018. júl. 13. 17:32
1/12 anonim válasza:
Szerinted mit lehet ezzel kezdeni? Téged már most zavar, ahogy a másik él, közös lakás esetén ez szinte biztosan nem fog változni. Akkor mi a megoldás?
2/12 anonim válasza:
Hát, ha eddig nem volt rá igénye, felnőtt létére már nem változik meg...
3/12 anonim válasza:
Nézzétek meg közösen a Furcsa Pár című filmet és ajánld a figyelmébe Felix Ungert! :)
4/12 anonim válasza:
Azzal nem érsz el semmit, ha sárkány leszel. Sőt! Nekem egyik ismerősöm pasija mindig széthagyta a szennyest, egy darabig az ismerősöm összeszedte helyette. Aztán megunta és nem mosta ki a széthagyott cuccokat. Mikor már nem volt mit felvennie a pasinak, hirtelen átkattant benne valami. Azóta jobb a helyzet állítólag.
5/12 anonim válasza:
barátnőm kb ugyan ezek miatt a szakítás szélén áll. ez alapvető neveltetés amit egy felnőtt embernek te nem tudsz megtanítani ha anno az anyja nem tette meg (ez az én véleményem legalábbis)kitartás, és gondold át mindenféleképpen
6/12 anonim válasza:
Ha lekávézza a bútort, annyi kompromisszumot ajánlok, hogy vigyél be valamit, amivel letörölheti... vagy kérdezd meg, - ha nem akarja, - hogy belenyomd-e az orrát, mint a kutyának szokták, ha a szobába piszkít?
7/12 anonim válasza:
Egy biztos: Ha folytatjátok is a kapcsolatot, össze NE költözzetek.
8/12 anonim válasza:
"Ebbű" baj lesz....:-) Össze ne költözzetek,még kevésbé pedig ne házasodjatok.Nagyon benézted ezt a palit,ha szerinted hozzád való...
9/12 anonim válasza:
Szexszel elég jól motiválhatóak a férfiak ;)
10/12 A kérdező kommentje:
Én szeretnék erre megoldást találni. Ez azért nem olyan dolog, ami a kapcsolat végét jelentené. Valószínűleg nekem is kell majd engednem az elvárásaimból, de valamilyen közös megegyezésre kell jutni előbb-utóbb.
2018. júl. 25. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!