Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel motiváljam magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel motiváljam magam az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

Nem érzek túl sok késztetést arra, hogy ismerkedjek.

Ugyanakkor valamilyen szinten hiányzik is.

Mert bármiféle tevékenység hosszú távon öncélúvá válik, ami számomra már annyira nem szórakoztató.

Nagyon sokat foglalkoztam önfejlesztéssel, pszichológiával, úgy érzem nem okozna ezt a része gondot, a "hogyan".

A visszautasítástól sem félek, mert végül is, ez csak egy (pozitív)visszajelzése (is lehet).

Nem félek megszólítani bárkit, bárhol, de nem érzem azt, hogy meg kellene ezt tennem.

Mégis hogyan vegyem rá magamat?

A külső nem motivál, attól, hogy valaki szép, nem kelt bennem vonzalmat.

2018. ápr. 15. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én soha nem motiváltam magam, egész hasonló helyzetben voltam mint. Amikor éreztem, hogy NA MOST akkor csináltam. Nem erőltettem magamra soha, hogy na most kéne csajozni egy kicsit. Hanem amikor tényleg éreztem a lelkem mélyén, hogy MOST kell csinálni akkor csináltam.
2018. ápr. 15. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem teljes szívvel vágysz társ után, akkor ne erőltesd, semmi értelme. Majd eljön az a helyzet, és azzal együtt a motiváció is.

N

2018. ápr. 15. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem saját magadat kell motiválnod, hanem a nőknek kell motiválniuk téged. Ha nem teszik meg, akkor az az ő hibájuk, selejtesek.
2018. ápr. 15. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valami "kell", az sosem jó. Ezt, ha önfejlesztesz, illik tudni. Jön magától, sosem szabad erőltetni, márpedig a "ráveszem magam" az erőlködés szagú. Én sem ismerkedem egy ideje, mert egyszerűen nem találok olyan nőt, aki felkeltené az érdeklődésem, feleslegesen energiát pazarolni pedig egy nem működő valami tákolgatására hülyeség, főleg, ha esetleg nem is viszonzott a másik fél részéről, csak mondjuk beletörődik, hogy "legalább van valaki, egy ideig így nem leszek egyedül".
2018. ápr. 15. 21:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Hiába vagyok egyedül, nem vagyok magányos.

Semmiképpen se erőltetem emiatt is.

Csak azért, hogy legyen valaki, és elmondhassam, ilyen sose lesz. Vagy egy harmonikus dolog, vagy semmilyen.

"Ha valami "kell", az sosem jó."

Az ismerkedéshez meg kell szólítani másokat.

(Igaz volt már hogy kezdeményeztek nálam, de nem volt kölcsönös a dolog.)

Igaz, lehet várni a másikra, de ha nem vagyok kezdeményező, várhatok életem végéig is akár.

"Ha nem teljes szívvel vágysz társ után[...]"

Az ismerkedés szerintem nem egyenlő a társsal.

Az ismerkedés során, ha az illető meggyőző, utána vágynék arra miután megismertem valamelyest, hogy a társam lehessen , vagy épp arra, hogy végre elmenekülhessek előle, rosszabb esetben :)

"Amikor éreztem, hogy NA MOST akkor csináltam"

Most azt érzem, hogy hiába fejlesztem magamat, ha nem használom ki ezt.

Itt az idő, hogy az elmélet után a gyakorlatban is kipróbálhassam magam.

Csak nevezzük ezt második lépcsőfokot, fázist nem tudom hogyan kezdjem el...

2018. ápr. 15. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem xard le az egészet, hosszabb távon jobb kötöttségek nélkül egyedül, mindenkinek. :) F
2018. ápr. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!