Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok azt mondaná, hogy fogynotok kéne?

Figyelt kérdés

Ahhoz képest, hogy megismerkedtünk 5 kilót híztam. Folyamatosan cukkolt, hogy mikor kezdek már diétázni, hol tartok, csinálom-e, míg egyik nap kitört belőle, hogy ő így már nem kíván és nagyon fogynom kellene legalább 20 kilót...

Mit tennétek ebben az esetben a fogyáson kívül? Azóta rejtegetem magam előtte, szégyellem magam, nem érzem magam már olyan önfeledtnek, úgy érzem sosem leszek elég jó és vékony neki. Vagy ezt csak bebeszélem magamnak és nem jól látom a helyzetet? Szerintetek?

2018. júl. 12. 20:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Velem ugyan még nem volt ilyen, de biztosan pofánröhögném. Van az utcán több ezer nálam vékonyabb, lehet keresgélni, hajrá. Mikor a hajam színével csesztetett a párom, akkor ezt mondtam neki. Nehogymár miatta váltsam le azt, ami nekem tetszik, keressen másikat, van az utcán több tucat sablonember, több tucat alkategóriában. Nem kellett volna randira hívni, ha ez szar.
2018. júl. 13. 11:51
 32/34 anonim ***** válasza:
62%

nem kell egyből a rosszat feltételezni amúgy.

lehet azért jött össze vele, mert a személyisége tetszett neki nagyon, és gondolta hátha később még jobban is fog kinézni. nincs abban semmi rossz, ha valaki szeretné hogy jobban nézzen ki a párja, sőt, ez a normális. na meg az, hogy tegyünk érte, hogy tetsszünk a másiknak is.

nem értem ezt a ha így érzed magad jól ne fogyj le szöveget. minden bántás nélkül kérdezem, hogy miért érzi valaki jobban magát akkor, ha kövér? általában fáradékonyabbak, kifulladnak, nem vehetnek fel mindenfélét, egészségtelen is, a közérzet is rosszabb stb stb (rajtam is volt már felesleg).

ha magadnak is jobban tetszenél úgy, hogy vékonyabb vagy, akkor fogyj le.

ha te kövéren érzed jól magad, ahogy mások írják, akkor meg mondd neki hogy neked így jó, vagy fogadja el, vagy szakítsatok.

2018. júl. 13. 12:59
 33/34 anonim ***** válasza:

Én voltam már 20 kilóval könnyebb a jelenlegi súlyomnál, és önmagában úgy kinézni nem volt rossz, viszont mivel kifejezetten hízékony alkat vagyok, ahhoz, hogy fenntartsam azt az állapotot, nagyon durván ki kellett (volna) centiznem, hogy miből mennyit eszek, sosem lakhattam jól, és valami elképesztő módon, megszállottan rá voltam feszülve arra, hogy hogyan nézek ki, elég tökéletes vagyok-e, másoknak mennyivel könnyebb, leszek-e valaha olyan, mint azok, akik genetikailag nádszál karcsúak. Végül pedig emiatt váltam szorongóvá és boldogtalanná. Inkább az a jó érzés, hogy visszavettem a maximalizmusból, és elkezdtem más dolgokkal foglalkozni. Fáradékonynak sem mondanám magam, állandóan sétálgatok órákon át a szabadban zenét hallgatva, mert élvezem. Ettől függetlenül lehet, hogy újra elkezdek tudatosabban élni, mert az nem árt senkinek.

2018. júl. 13. 13:11
 34/34 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, miért jött akkor veled össze?

Én kövérrel, dohányzóval, piással, túl véznával, égimeszelővel nem kezdek kapcsolatot eleve mert fix, hogy a rózsaszín ködöcske múltán probléma lesz a dologból.

2018. júl. 13. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!