Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ahhoz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok azt mondaná, hogy fogynotok kéne?

Figyelt kérdés

Ahhoz képest, hogy megismerkedtünk 5 kilót híztam. Folyamatosan cukkolt, hogy mikor kezdek már diétázni, hol tartok, csinálom-e, míg egyik nap kitört belőle, hogy ő így már nem kíván és nagyon fogynom kellene legalább 20 kilót...

Mit tennétek ebben az esetben a fogyáson kívül? Azóta rejtegetem magam előtte, szégyellem magam, nem érzem magam már olyan önfeledtnek, úgy érzem sosem leszek elég jó és vékony neki. Vagy ezt csak bebeszélem magamnak és nem jól látom a helyzetet? Szerintetek?

2018. júl. 12. 20:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
74%

Megmondanám neki, hogy majd akkor amikor neki 6 kockás hasa lesz és ha nem tetszik amit lát mehet. Nekem annyit mondott a párom, hogy tetszenék neki soványabban is (78kg vagyok nekem 6-8 kilot kene ledobni, de egesz eletemben mindig legalabb ennyi feleslegem volt amire csak nagyon rövid időkre tudtam megszabadulni, lehet alkati ügy is nalam)

Erre csak annyit mondtam neki, hogy engem sem zavarna ha kocka hason kellene sirnom vagy elaludnom. Azota nem baszogat :D

2018. júl. 12. 21:31
 22/34 anonim ***** válasza:
75%

És hány centihez vagy 80 kg?

Mert pl. egy 160 centis nőnek a 80 kg igen sok!

2018. júl. 12. 21:32
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
180-hoz is....de van, akinek a nagydaradbság tetszik.
2018. júl. 12. 21:34
 24/34 A kérdező kommentje:
174 cm vagyok
2018. júl. 12. 21:34
 25/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem a 19vagyok hanem a21

En pl 169cmhez vagyok 78kg homokora alakom van, es nem is szoktak engem sem annyinak nezni amennyi vagyok. Mindig kevesebbnek tippelnek, azert az izom is sokat tesz a lantba :D

2018. júl. 12. 21:36
 26/34 anonim ***** válasza:
38%
Azért ne állítsuk már azt, hogy egy 80 kg-s nő nem számít kövérnek. Lehet arányosan az, szerencsésebb esetben, de ez akkor is túlsúlyosság. Miért csak 100 kg fölött számítana valaki annak? Akkor gondolom ha megkérdezek egy 120 kg-s nőt, ő meg azt fogja mondani, hogy “dehogy vagyok kövér, nem vagyok én 200 kg”.
2018. júl. 12. 21:40
 27/34 anonim ***** válasza:
8%
Én meglepődnék egy ilyen kijelentésen, mert nem vagyok túlsúlyos, és hízékony sem, na, de a te esetedre meg azt mondom, hogy próbáld lefogyni azt az 5kg-ot, amit felszedtél, és ha úgy sem lesz jó, akkor kalap-kabát, mert amikor összejött veled, akkor valamiért mégis jó voltál úgy neki, nem kellett volna összejönnie veled, és ennyi ideig együtt maradni, ha ez neki probléma. Más lapra tartozik, hogy ez túlsúly, és milyen problémák lehetnek belőle, az már nem ide tartozik, veled ő úgy jött össze, hogy volt rajtad felesleg.
2018. júl. 12. 21:50
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt néhány férfi az életemben akik hümmögtek ha híztam 5-10 kilót, aztán összeálltak malacokkal, azóta nem érdekel ez.
2018. júl. 12. 21:56
 29/34 anonim ***** válasza:
91%

Nem normális. Szakítanék. A párom a majdnem 6 év alatt amióta együtt vagyunk, velem volt 55 kg-san és 80 kg-san is. Egyetlen egyszer nem tett kommentet a súlyomra. Mindig ugyan úgy szeretett és tetszettem neki. Most 66 kg vagyok amúgy (165 cm).

22N

2018. júl. 12. 22:23
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, mert vékony vagyok és pont a párom a mackós, de én így szeretem őt. Nem akarnám megváltoztatni az akarata ellenére :) szerintem a te párod már az elejétől nem elégedett veled, csak tűrt. Én biztos nem maradnék ilyen férfi mellett.
2018. júl. 12. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!