Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok nem menne be hozzátok a kórházba egy nem fertőző betegségetek alatt, csak mert szerinte ezzel úgysem segít?
Áhh nálunk ez nem így működik.
Ha bárányhimlős volt az egész arca akkor is szét puszilgattam, kenegettem, ápolgattam.
Bármi miatt kerülnék kórházba el sem mozdulna onnan.
Ha ilyet mondana azt borzasztó árulásnak érezném.
Ha azt hiszi ugy sem segit, akkor konkretan ezzel a szar szoveggel meg ront is... mert hogy a tamogatast es a szeretet jelenletet nem erzekelnem az zicher. Elbeszelgetnek vele rolunk es ha igy erzem nincs kozos jovonk, kenytelen lennenk elvalni es kulon folytatni...
Eleve aki ilyen alacsony szinten gondolkodik feltetelezhetoen nincs kozos vilagkepunk, ha megis, ez egyertelmu jel, hogy nem szeret...
Ha meggyógyulsz és kijössz a kórházból, zavard el ezt a parasztot!
Még én is bementem naponta, 2 naponta egy fèl órára, megnézni, hogy mi van az asszonnyal, kell e hozzak be neki valamit ( ruha, kaja,pipere, újság, stb.), illetve hazavittem a szennyest kimosni, stb.
Pedig utálok kórházba menni.
Kuka. Nagyon bunkó egy ember.
Ha 10 percre beszalad a párom már az is segít. Törődik velem, eltereli a figyelmem a nyomott légkörről, ne adj isten hoz valami ételt amit szeretek.
Igaz én vagyok olyan királylány, hogy ennyit "elvárok" egy sima nátha mellett is, pedig az fertőz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!