Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mielőtt ovszeről átváltotatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielőtt ovszeről átváltotatok volnak gyógyszere voltatok mindketten vizsgálatokon, hogy nincs e valami nemi betegségetek?

Figyelt kérdés

hogy adtátok elő a pasitoknak?

hogy fogadta?

Én addig nem vagyok hajlandó ovszer nélkül szexelni vele mig nem megy el kivizsgáltatni magát szerelem ide vagy oda én nem akarok meglepetést,hogy valamit összeszedjek netán...neki több nője volt élete során már nekem ő az első akivel lefeküdtem!

2014. okt. 27. 07:52
 1/6 anonim ***** válasza:

fel hoztam neki a dolgot,hogy orvoshoz kell mennie!

huzta rá a száját,de közöltem vele hogy ha a szexben is eggyütt tud velem műkódni akkor igen is itt is ezt kell tennie :)

2014. okt. 27. 07:59
 2/6 A kérdező kommentje:

és,hogy fogadta ? szájhuzáson kívűl mit mondott?

mert az enyém tombolt...ezért kérdezem.

2014. okt. 27. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:

tombolt??? személyes tapasztalatom nincs a kérdésben, de ez elég furcsa reakció. szerintem egy ilyen kérés teljesen jogos és természetes, a reagálás meg nagyon bunkó.

és végül nem is hajlandó rá? mert akkor meg maradjatok a guminál.

2014. okt. 27. 08:20
 4/6 A kérdező kommentje:

igen dühöngött,hogy én nem bízom benne bla bla

de itt nem a bizalomról van szó,hanem az egészségről és nekem papíron is kell látnom,hogy minden rendben vele!végül nem mondta azt se,hogy nem megy el és azt se,hogy elmegy!

2014. okt. 27. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Tombolni szerintem sem kellene. Gondoljon bele, az a több nő rajta kívül mennyi férfivel feküdhetett le, azok a férfiak hány nővel előttük, akik előttük hány férfivel...és így tovább a végtelenségig. Neki is előnyére válik, hogy megvizsgálják.
2014. okt. 27. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:
5: Bár lehet, hogy egy liliomtipróval van dolgunk. :D
2014. okt. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!