Volt mar valamilyen nemi betegsegetek?
Figyelt kérdés
A chlamydia, mycoplasma, ureaplasma tripper valamikor tunetmentes a noknel.Akinek ilyen problemaja volt hogyan derult ki, milyen tunetetek volt? Mennyi ido volt amig meggyogyultatok?2014. aug. 24. 17:40
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyan nem volt komolyabb betegségem csak egy kis gomba de nyilván úgy derül ki ha tünetmentes, hogy évente jársz nőgyógyászati szuresre, ha gyakori a partnercsere akkor fél évente és ott megszurnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem gyakori partnercsere miatt kerdezem. Sok esetben meg tenyesztest sem csinalnak nemhogy meg ennyi mindenre leszurjenek es ketlem hogy van olyan nogyogyasz aki meg a trippert is nezne.
2014. aug. 24. 18:49
3/4 anonim válasza:
Igen, tele volt a f a s z o m a munkahelyemmel.
45F
4/4 anonim válasza:
Ez nőgyógyász függő szerintem. Jó én magán dokihoz járok de ő elég alapos. Ha fennáll a veszély és kéred akkor bárhol kötelesek mindenre leszűrni téged csak határozottnak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!