Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szeretnék feliratni. Milyen vizsgálatokon kell átesni és kb. mennyi idő amíg megkapom?

Figyelt kérdés
Kinek melyik fajta jött be a legjobban? Mi alapján választ a doki? 28 éves vagyok és még soha nem szedtem.
2010. febr. 24. 16:56
1 2
 1/11 Rainmaker ***** válasza:
Egy általános nőgyógyászati vizsgálat, (kézzel ellenőrzi a belső nemi szerveket, majd tükröz, meg valami pálcikával piszkál) utána egyből felírja, korhoz, egészségügyi állapothoz igazítva.
2010. febr. 24. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanezt tette a doki,de nekem vért is vett hozzá.Nemtudom,hogy az első válaszolónak is,de nekem igen:)

Én a Diana35-öt használom 1 éve.Bevált.De a dokimajd hozzádmérve adja meg.:)

2010. febr. 24. 17:07
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Az önmegtartoztatás a legjobb fogamzásgátlás. a házasság előtti nemi életet élők a pokolra jutnak!!!!!
2010. febr. 24. 17:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Az,hogy ki milyet szed teljesen egyén és doki fügő.

El kell menned egy nőgyógyászhoz aki egy vizsgálat és néhány kérdés után felír egy gyógyszert.

Elkezded szedni szépen és pár hónap alatt kiderül,hogy okoz e panaszt vagy jó.Ha panaszt okoz másik féle gyógyszert ír fel addíg amíg be nem válik a megfelelő.

Nem fáj a vizsgálat,picit kellemetlen aztán ennyi.

2010. febr. 24. 17:10
 5/11 Rainmaker ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, és nem nekem volt a vizsgálat, hanem barátnőmnek, mert én ugyebár férfiből vagyokXD De vérvétel nem volt neki.:)
2010. febr. 24. 17:13
 6/11 A kérdező kommentje:
De akkor a sima nőgyógyászati vizsgálaton és vérvételen kívül más nincs? Tudom, hogy max. kellemetlen, nem egyszer voltam már, félévente járok ellenőrzésre. Köszönöm a válaszokat, jöhet még:)
2010. febr. 24. 17:15
 7/11 A kérdező kommentje:
17.08-nak: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" és "Az vesse az első követ, aki bűntelen közületek!" Ha nem pontos teljesen akkor elnézést, de a lényeget remélem érted:)
2010. febr. 24. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi extra, ne aggódj. Sima vizsgálat, esetleg vérvétel:) Ennyi.
2010. febr. 24. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászati vigygálat, vérvétel, rákszűrés. Én is most voltam először megvizsgált kézzel, meg ilyen ultrahangos bigyóval és felírta a receptet meg egy beutalót vérvétere. És majd mennem kell rákszűrésre. De a gyógyszerre a receptet azonnal megkaptam.( A barátnőm viszont elment és neki először rákszürést és majd 1 hónap múlva mikor lesz eredmény akkor kapja meg a gyógyszerre a receptet. közbe vérvételen is volt)
2010. febr. 28. 22:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor is kell rákszűrés, ha novemberben voltam legutóbb? P2 lett az eredmény.
2010. febr. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!