Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok ezt mondaná nektek?
Figyelt kérdés
"Le kellett kicsit alázni, mert túl beképzeltnek tűntél."2018. júl. 8. 10:38
1/11 anonim válasza:
Kiraknám a ház elé a cuccaival együtt ugyanezzel a szöveggel.
2/11 anonim válasza:
1: +1
Csak én nem mennék le arra a kommunikációs színvonalra. :)
4/11 anonim válasza:
Én nem jönnék össze olyannal, aki lealáz.
5/11 anonim válasza:
Elgondolkodnék, hogy hogy viselkedtem. Ha tényleg egy beképzelt idiótaként, akkor változtatnék, ha nem, akkor meg a komplexusai felől érdeklődnék.
6/11 anonim válasza:
Amikor lealázott, neked fel sem tűnt, vagy feltűnt, csak nem zavart? Vagy zavart, de ennek ellenére összejöttél vele? Vagy akkor még nem zavart, csak most, hogy újra szóbakerült?
Én nem tudom beleélni magam a helyzetbe, több eszem van annál, hogy ilyenbe keveredjek.
7/11 anonim válasza:
Nem mutatom ki ezzel kapcsolatban az érzelmeimet, de másnap a cuccai a ház előtt egy kukás szatyorban lesznek, hozzá egy levéllel, amiben leírom a miértjét. Ha jó fej akarok lenni, kis pénzt is kap arra, hogy megszálljon pár napra egy hotelban.
8/11 anonim válasza:
De ha beképzeltnek tűntem, akkor mivel fogtam meg? A külsőm elég neki, és annyi? Kell a francnak egy ilyen pasi.
9/11 anonim válasza:
Ajánlom mindenki figyelmébe hogy a 8 válaszoló közül egyedül az 5ös gondolkodna el magán az összes többi el sem jut odáig hogy elgondolkozzon azon hogy esetleg benne is lehet hiba.
Ugyanis vannak olyan emberek akiket tényleg a helyükre kell/kellene rakni.
Vagy ti ilyenekkel nem találkoztatok még?!
10/11 anonim válasza:
#9:
Sok ilyen embert ismerek, csak én nem szorulok rá, összejöjjek ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!