Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok az exének a társaságával szórakozna, ti mit szólnátok hozzá?
Van az exenek par kocsis haverja es azokkal szokott bulizgatni 1-2 hetente, illetve neha ott van az exe is. Probaljak kerulni egymast a szorakozohelyen de ugye kozos a tarsasag es igy nehez. De most kitalalta azt is hogy valamilyen autos talalkozora fog elmenni azzal a tarsasaggal es mar ez kicsit zavar engem. Nem a feltekenyseg, nincs errol szo, hanem, ha eddig meg volt ezek nelkul az emberek nelkul akkor most mi ertelme oda huzni akikkel az exe log allandoan? En sem keresem az exemet a tarsasagaval.
Volt egy olyan gondolata is, hogy majd elmegy veluk nyaralni egy hetvegere, de arra azt mondtam, hogy ha elmegy akkor hagyjuk egymast, hisz van vagy 10 csavo es 2 lany kozottuk a barataikkal es termeszetesen az exe is oda tartozik.
Csak en vagyok szerintetek prud, tulreagalom vagy van miert felszolalnom?
22F
Mondtad neki, hogy bánt téged ez a dolog?
Beszéltetek komolyan erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!