Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat várok el tőle?
10-es voltam, igen, értelek. Arra céloztam csak, hogy igazából szerencsés vagy, mert hatalmas anyagi előny, ha otthon lakhatsz és eltartanak, és csak ruházkodnod meg szórakoznod kell a zsebpénzedből, és nem a suli mellett megkeresett pénzedből megoldani a dolgokat, amik neked alapból biztosítva vannak.
Ettől függetlenül én a helyedben elvállalnék hétvégi melókat, de nyáron biztosan dolgoznék. Nekem is kellett ruhát vennem régen, persze, vettem is! Megkerestem arra is a pénzt. Itt a nyár, 1-2 hónapot te is simán bevállalhatsz ilyenkor.
A barátodról meg ugyanúgy vélekedünk, én is azt írtam, hogy lehetne gálánsabb, nem szeretem, ha valaki ennyire filléreskedik. Ezt viszont szerintem neki is mondhatnád.
Nem tudnék filléreskedni
ezt sose fogom megérteni
pedig 33F vagyok
Jó hát a barátod tényleg fillereskedik. Viszont ha azt nézem, az sem lenne fer, hogy minden programot ő álljon. Mert most igazából te ezt hiányolod.
Mint irtad alkalmakkor (szülinap, évforduló stb) el szoktatok menni, és akkor is mindent ő fizet. Most akkor ha az év többi részében is mentek, akkor is az ő zsebéből menjen minden? Ok, ő megteheti, mert dolgozik, na de akkor is. Nekem inkább az lenne kellemetlen, hogy minden ilyesmit mindig helyettem fizetnek...
Ja nincs pénzed ilyen dologra, akkor inkább mond meg neki, hogy ez neked most nem fér bele, aztán majd eldönti, hogy akkor meghív-e. De ez így olyan gáz, hogy jegyvásárláskor "hivatod meg magad", mert nincs is nálad annyi.
Szóval valahogy ő is lehetne gálánsabb, neked meg nem kellene elvárónak lenned, csak mert neki van. Azért neked is lehetne több. Nyáron lehet menni diákmelózni, több száz ezret is össze tudsz szedni a 2 hónap alatt, aztán azt félre lehet rakni, és beosztogatni év közben a dolgaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!