Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért poénkodik a párom a múltamon?
Előre leszögezem, hogy nem volt semmi a múltamban, ami elítélendő lenne, csak sok férfi volt az életemben. Kb. húsz férfival volt kapcsolatom(nem éri el azért a 20-at, de nem írok pontos számot). Volt olyan időszak, amikor csak szexkapcsolatra vágytam vagy más kalandokra. Nem vagyok üresfejű se harsány, de úgy gondoltam néhány csalódás után, hogy inkább élvezem az életemet . Diszkrét voltam mindig, a pasik nem az ismeretségi körömből voltak, ők se ismerték egymást. Lezártam ezt az időszakomat egy éve és utána összejöttem a barátommal, akivel nagyon jól összeillünk. Ő tud a múltamról, inkább csak mosolygott rajta. Ő nem valami tapasztalt, de teljesen összepasszolunk így is. Az zavar, hogy nèha poénkodik a múltamon. Például hogy rajtam már végigment x ember, meg hogy a gyerekeink is ilyen pasizósak lesznek, meg hogy vicces hogy ki se néznék belőlem mások hogy ennyi pasim volt, és hasonlók. Nem bunkón mondja, hanem viccelődve, de nekem rosszul esik. Azért is, mert nem tudom, hogy miért viccel ezzel, ha nem zavarja.
23N és 25F
Tudod uge, hogy ezeket NEM viccből mondja, és nyugi, amíg együtt lesztek hallgathatod majd.
Poénnak szánja, de rohadtul zavarja a dolog - mondjuk akkor nem kell olyant választani, akin átment a fél falu -, és hidd el, az első vitánál a fejedhez fogja vágni.
Kell ez neked? Szerintem nem, és legközelebb ne mondd el a pasidnak, hogy évente 4-5 partnered volt.
Így próbálja passzív-agresszív módon kifejezni, hogy baromira zavarja, hogy 23 évesen több emberrel keféltél mint más egy élet alatt (sőt...). Mondjuk nem értem, miért van veled , ha zavarja (márpedig szerintem az emberek többségét zavarná ) mert így csak mindkettőtök frusztrált és ideges lesz.
A nagy feministák pedig, akik szerint ez a nők szexuális szabadságáról szól, és ünnepelendő dolog, ha valaki fűvel-fával nyomja, eléggé el vannak tévedve. Ugyanolyan visszataszító, ha egy férfi csinálja ezt, mint egy nő, és sokat elárul valaki karakteréről, ha bárkivel csak úgy hajlandó ágyba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!