Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért poénkodik ennyit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért poénkodik ennyit a párom? Nagyon zavar ha más nőkkel is viccelődik.

Figyelt kérdés
l viccelődik. Pl: múltkor az egyik lány ismerősén egy olyan felső volt ahol a mell résznél az volt oda írva, hogy "a milion dollar" és erre a barátom megjegyezte, hogy óó Katám, a te millió dolláros melleid. és nevetett. Nekem ez nagyon rosszul esett mert egyből elkezdtem fantáziálni, hogy biztos tetszenek neki a nagy mellei. Szerintetek túlreagálom a dolgot?
2013. máj. 20. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen túl.
2013. máj. 20. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Túlreagálod.
 3/6 A kérdező kommentje:
* mindenkivel és minden helyzetben viccelődik és nagyon zavar. nem az bánt,hogy boldog hanem az,hogy a komoly dolgokat is elpoénkodja és féltékeny vagyok ha más nőkkel is viccelődik
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tehát elvárod, hogy ne tessen neki semmi, ami nem te vagy. Szuper lehet veled.
2013. máj. 20. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem poénkodna rajtuk, attól még ugyanúgy tetszenének neki.
2013. máj. 20. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
A pasidat nem Humor Heroldnak hívják?
2013. máj. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!