Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szándékosan viccel a testalkatommal? Azért poénkodik, hogy fogyókúrázzak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindketten 18 évesek vagyunk, 7 hónapja vagyunk együtt. Mostanában többször is viccelődött a súlyommal, pl. hogy azért vett könyvet a szülinapomra, mert azt legalább nem fogom megenni. Vagy hogy ő feláldozza magát, és mindent megeszik előlem, hogy ne legyek dagadt. Én megkérdeztem tőle már vagy százszor, hogy szerinte kövér vagyok-e, és még engem nézett hülyének. De ugyanúgy folytatja ezeket a "beszólásokat". Egyébként 168 centi és 48 kilogramm vagyok, ami szerintem nem sok. Bár nem vagyok túl arányos, a fenekemen és a combomon több zsír van, mint a felsőtestemen. Miért csinálja ezt? Neki hiába mondom, hogy komolyan mondja már el, van-e velem valami baja, nem válaszol komolyan.2013. jún. 15. 21:43
1/8 anonim válasza:
"Azért vett könyvet szülinapomra, mert azt legalább nem fogom megenni"
Nagy penge lehet:DDDDDD
Szerintem csak ártalmatlan kötekedés:D
2/8 anonim válasza:
Miért vagy vele, ha ilyen éretlen?
Keress rá a testtömeg index kalkulátorra neten. Az megmondja az igazságot.
3/8 Pain for Pleasure válasza:
168 centi és 48 kiló? Ugye a fogyókúra helyett hízókúrát akartál írni?
4/8 anonim válasza:
lehet pont arra utal inkább, hogy ngyon vékony vagy
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szokott megbántani semmivel, szerintem ezek a kövéres beszólásai az elsők, amik rosszul estek tőle. Szóval ezért vagyok vele. :) De egyszerűen nem tudom megérteni, mi van. Én reagálnám túl? Nem valami nagy az önbizalmam, de ő ezt nem tudja, mert igyekszem az ellenkezőjét bebizonyítani az embereknek, hogy hű, én mennyire tisztában vagyok magammal, engem senki nem tud megingatni a magamba vetett hitemben, stb. :\ És én ezt nem szeretném elmondani senkinek, még neki se (egyelőre). Mármint hogy nincs önbizalmam. Hülye vagyok. :D
2013. jún. 15. 21:52
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nagyon penge, vagy micsoda. Vicces srác. :D
2013. jún. 15. 21:53
7/8 anonim válasza:
Le kell fogynod 25 kilóra, hogy formában legyél! Bizony!
8/8 anonim válasza:
Tuti, hogy csak ironizál, pont azért mert ilyen vékony vagy. Én pl 169 cm vagyok és 59kg vagyok, és bár így nem vagyok egy nádszál, azért sokat fogynom se kell. Szóval szeintem csak csak húzza az agyadat, valószínűleg nagyon szépnek talál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!