Szerintetek hogyan fogyókúrázzak, ha egyszerűen képtelen vagyok megválni a csokitól?
Mintha én írtam volna ki a kérdést.
Én is étcsokit fogok venni, de szörnyű drága a magas kakaó tartamú. De majd beosztom.
Én is csoki függő vagyok és megmondom őszintén eszméletlenül nehéz, néha el is pattan a húr... Eleinte egyszerűen mint valami szenvedély beteg, idegbeteg voltam és másra sem tudtam gondolni, csak hogy úristen a csoki. Aztán eltelt néhány nap és egyre könnyebb lett.
Én a bonbonokra esküszöm. Mindennap egy darab, ez az én kényeztetésem. Nem vennék egy táblával, mert nincs annyi akaraterőm, hogy tudom hogy ott van és finom és nem, akkor sem eszek többet belőle.
Kb egy hónapja csak a napi 1 bonbonomat eszem, a napokban viszont ért némi lelki "válság" és oda lett mindennek. Azelőtt napi egy tábla csokit simán betoltam gond nélkül és képzeld! A héten szintén eltüntettem egy nap alatt egy táblával, de én olyan borzasztóan rosszul voltam utána, hogy fogalmam sincs mi történt, de megfogadtam, hogy na ilyet többet nem. Végülis örülök, így könnyebb nemet mondani rá. :)
A napi egy bonbonomat (most éppen ferrero rocher, eleinte szaloncukor volt) tartom és nem is vagyok hajlandó lemondani róla, ennyi élvezet kell. Ettől függetlenül olyan heti fél kilókban fogyok szépen lassan.
Azt ne kérdezd, hogy így hogyan tudok nemet mondani, hiszen a doboz ferrero is ott kísért, de nem tudom. Így valahogy letudom szabályozni az agyam, hogy egy nap egy darab, míg ha ott van egy tábla, akkor meggajdulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!