Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért poénkodik a párom a múltamon?
Előre leszögezem, hogy nem volt semmi a múltamban, ami elítélendő lenne, csak sok férfi volt az életemben. Kb. húsz férfival volt kapcsolatom(nem éri el azért a 20-at, de nem írok pontos számot). Volt olyan időszak, amikor csak szexkapcsolatra vágytam vagy más kalandokra. Nem vagyok üresfejű se harsány, de úgy gondoltam néhány csalódás után, hogy inkább élvezem az életemet . Diszkrét voltam mindig, a pasik nem az ismeretségi körömből voltak, ők se ismerték egymást. Lezártam ezt az időszakomat egy éve és utána összejöttem a barátommal, akivel nagyon jól összeillünk. Ő tud a múltamról, inkább csak mosolygott rajta. Ő nem valami tapasztalt, de teljesen összepasszolunk így is. Az zavar, hogy nèha poénkodik a múltamon. Például hogy rajtam már végigment x ember, meg hogy a gyerekeink is ilyen pasizósak lesznek, meg hogy vicces hogy ki se néznék belőlem mások hogy ennyi pasim volt, és hasonlók. Nem bunkón mondja, hanem viccelődve, de nekem rosszul esik. Azért is, mert nem tudom, hogy miért viccel ezzel, ha nem zavarja.
23N és 25F
"Viselni valaminek a következményeit azt jelenti, hogy hagyom, hogy mások megalázzanak miatta? Most gondoljatok bármi más példára. Pl. ha valaki gyereknek, tininek, fiatalnak nagyon félénk volt, akkor vállalja, ha beszólogatnak neki, hogy "milyen kuka voltál, HAHAHA!"."
Azért nagyon más gyerekként csinálni valamit és más felnőttként. Utóbbi elvileg már felelősséggel tartozik a tetteiért. Aki meg nem akar felelősséget, az ne szexeljen. :)
Éretlen kis pöts.... tanulja meg viselni annak következményét, ha kérdez.
Esetleg olyan választ kap, amivel nem tud mit kezdeni. MIndegy, hogy "humoros" formában adja elő... még 20 év múlva is a szemedre fogja hányni.
Ha nem pont ilyen lett volna a korábbi életed, össze se jöttetek volna, aúgy is mi az értelme ennek a leltározásnak?
22 bírom, hogy még a csávó jön ki rosszul az egészből :D
Gondolom, az nem gáz egy nőnél, hogyha előtte 30 férfi átment rajta, de ha szűz vagy 18 felett az főbenjáró bűn.
Akit (irigységből/önbizalomhiány miatt) zavar, hogy egy nő is lehet szexuálisan aktív és élvezheti kötöttségek nélkül a szexet akár több partnerrel is, az keressen magának egy apácát.
Szégyellni nem érdemes a múltadat, akinek meg nem tetszik, az tehet egy szívességet.
23 nem jön ki senki rosszul semmiből. Van egy valóság, van aki el bírja fogadni, meg van aki nem.
Ha sokallja a csávó, akkor lépjen le a francba, ha meg örül, hogy végre van egy nője, akkor ne cseszegesse.
A kérdező meg jobban tenné, ha kirúgná a csávót, mert az meg ezzel fogja tölteni az életét.
24 a kérdező pedig szégyenli a múltját.
Mint írtam engem sem zavar ha valakinek sok partnere volt előttem (pl az exem, de a jövőben sem riadnék vissza magasabb számtól sem) de akkor még vállalja fel, és ne hisztizzen, mint valami 12 éves szűz lány.
"Akit (irigységből/önbizalomhiány miatt) zavar, hogy egy nő is lehet szexuálisan aktív és élvezheti kötöttségek nélkül a szexet akár több partnerrel is, az keressen magának egy apácát."
Te csak végletekben tudsz gondolkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!