Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért poénkodik a párom a múltamon?
Előre leszögezem, hogy nem volt semmi a múltamban, ami elítélendő lenne, csak sok férfi volt az életemben. Kb. húsz férfival volt kapcsolatom(nem éri el azért a 20-at, de nem írok pontos számot). Volt olyan időszak, amikor csak szexkapcsolatra vágytam vagy más kalandokra. Nem vagyok üresfejű se harsány, de úgy gondoltam néhány csalódás után, hogy inkább élvezem az életemet . Diszkrét voltam mindig, a pasik nem az ismeretségi körömből voltak, ők se ismerték egymást. Lezártam ezt az időszakomat egy éve és utána összejöttem a barátommal, akivel nagyon jól összeillünk. Ő tud a múltamról, inkább csak mosolygott rajta. Ő nem valami tapasztalt, de teljesen összepasszolunk így is. Az zavar, hogy nèha poénkodik a múltamon. Például hogy rajtam már végigment x ember, meg hogy a gyerekeink is ilyen pasizósak lesznek, meg hogy vicces hogy ki se néznék belőlem mások hogy ennyi pasim volt, és hasonlók. Nem bunkón mondja, hanem viccelődve, de nekem rosszul esik. Azért is, mert nem tudom, hogy miért viccel ezzel, ha nem zavarja.
23N és 25F
Ez egy komplexusos kis hülyegyerek,nem férfi.
Mondom úgy,hogy én is hasonló mennyiségű pasival feküdtem össze és milyen érdekes,egy exem se poénkodott velem,hogy x ember végigment rajtam,stb.
Sosem fogom megérteni, hogy mi ebben az élet élvezése egyeseknek. Van aki megragadt a Maslow-piramis alján.
Szánalomra méltó.
A helyedben direkt rátennék még egy lapáttal, ha poénkodik, hátha észreveszi magát.
"a gyerekeink is ilyen pasizósak lesznek"
"remélem is, hogy nem fiúk lesznek és rád hasonlítanak majd" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!