Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért poénkodik a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért poénkodik a párom a múltamon?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, hogy nem volt semmi a múltamban, ami elítélendő lenne, csak sok férfi volt az életemben. Kb. húsz férfival volt kapcsolatom(nem éri el azért a 20-at, de nem írok pontos számot). Volt olyan időszak, amikor csak szexkapcsolatra vágytam vagy más kalandokra. Nem vagyok üresfejű se harsány, de úgy gondoltam néhány csalódás után, hogy inkább élvezem az életemet . Diszkrét voltam mindig, a pasik nem az ismeretségi körömből voltak, ők se ismerték egymást. Lezártam ezt az időszakomat egy éve és utána összejöttem a barátommal, akivel nagyon jól összeillünk. Ő tud a múltamról, inkább csak mosolygott rajta. Ő nem valami tapasztalt, de teljesen összepasszolunk így is. Az zavar, hogy nèha poénkodik a múltamon. Például hogy rajtam már végigment x ember, meg hogy a gyerekeink is ilyen pasizósak lesznek, meg hogy vicces hogy ki se néznék belőlem mások hogy ennyi pasim volt, és hasonlók. Nem bunkón mondja, hanem viccelődve, de nekem rosszul esik. Azért is, mert nem tudom, hogy miért viccel ezzel, ha nem zavarja.

23N és 25F

2018. jún. 5. 20:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
53%
Bezzeg ha egy férfi dugja meg fél Budapestet,az tök okés,de ha egy nőt a csak az egynolcad falu,akkor már cemende.Ilyen sötétséghez a fejekben nem gender kurzus kell,az biztos.
2018. jún. 5. 21:24
 12/33 anonim ***** válasza:
37%
De há' a nőknek nem kell erőfeszítést tenniük ahhoz, hogy megdugassák magukat, férfiként meg vért izzadsz, ha sok nőt akarsz felszedni.
2018. jún. 5. 21:27
 13/33 anonim ***** válasza:
34%

Tehát zavar a múltad? Erre azelőtt kellett volna gondolni, mielőtt végigmentek volna rajtad.

Egyként férfiként sem dicsőség ez, csak primitív körökbe. Meg azért valljuk be, sok nőnek kifejezetten vonzó egy sok partnerrel rendelkező férfi.

Egyébként első barátnőm sok férfival volt előttem (8 vagy 9) én pedig szűz voltam, és nem emiatt mentünk szét. De egy felnőtt ember vállalja tettei következményeit.

2018. jún. 5. 21:29
 14/33 anonim ***** válasza:
52%

"Bezzeg ha egy férfi dugja meg fél Budapestet,az tök okés,de ha egy nőt a csak az egynolcad falu,akkor már cemende."

Van egy ember, aki éjjel nappal figyeli a kérdéseket, hogy hova tudja beírni ezt a mondatot? :D Félelmetes milyen megszállt emberek vannak itt.

2018. jún. 5. 21:31
 15/33 anonim ***** válasza:
58%

# 15

Ahogy mondod, de eddig azt, hogy a férfi részéről tök okés dolog lenne ez, azt soha a büdös életbe nem írta senki se oda, ahova beírogatja ezt, azt már csak ő álmodja oda. :D

2018. jún. 5. 21:33
 16/33 anonim ***** válasza:
33%
A 71%-os feminácit hagyjuk, éjjel-nappal az oldalon van... annyi élete lehet, mint Molnár Kikinek.. Vagy annyi sem.
2018. jún. 5. 21:41
 17/33 anonim ***** válasza:
63%

"de úgy gondoltam néhány csalódás után, hogy inkább élvezem az életemet"

most meg viseled a következményét. így van ez rendjén :)

2018. jún. 5. 21:43
 18/33 anonim ***** válasza:
76%

Igazából poénnal próbálja leplezni, hogy kicsit csalódott és frusztrált emiatt.

Keress olyan pasit aki végigkúrt 40-50 nőt és gond nélkül elfogadja. Itt is csak a ribiket és a sokat megélt férfiakat nem zavarja az ilyen.

Engem is zavarna, de az egyéni szoc. probléma, hogy pontosan miért.

Legtöbb ember úgy van bekötve, hogy hellyel-közzel hasonló mennyiségű partnerszámot tud valóban gond nélkül elfogadni. Nők valamivel máshogy állnak hozzá, nekik gyakran imponáló, hogy sok nőnél volt sikeres, de most mégis őket választotta, férfiakat valamivel jobban zavarja pont mert gyakrabban szexcentrikusabbak, de ennek ellenére mégis kevesebbszer szexelnek mint kb. bármilyen nő.

Az ok hátterében állhat az, hogy pl. ő is akarhatott ilyen "kiélős" korszakot, de lekoptatták jóó sokan. Most meg eszi a kefét mert egy olyan lánynak most már jó aki mondjuk azelőtt simán elküldte volna, ha ő is csak szexelni akar és nem többet.

2018. jún. 5. 21:49
 19/33 Szergej55 ***** válasza:
54%
Csodálom, hogy veled van, az én gyomrom ezt biztosan nem venné be, és nem vagyok egyedül. Persze most nem arra bátorítalak, hogy a jövőbeli jelentkezők előtt majd hallgasd el, mert úgyis ki fog derülni.
2018. jún. 5. 23:01
 20/33 anonim ***** válasza:
61%

Viselni valaminek a következményeit azt jelenti, hogy hagyom, hogy mások megalázzanak miatta? Most gondoljatok bármi más példára. Pl. ha valaki gyereknek, tininek, fiatalnak nagyon félénk volt, akkor vállalja, ha beszólogatnak neki, hogy "milyen kuka voltál, HAHAHA!".

Persze, hogy zavarhatja, ha neki ez sok pasi, de akkor minek jár vele? Én sem járnék kúrógép pasival, hogy folyton keserű legyek és beszólogassak neki.

2018. jún. 5. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!