Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma, ha egy nő korábban kiélte magát?
Kedves Kérdező!
Nem ítélem el az egyéjszakás kalandokat, HA senki nem hiteget senkit, senkinek nincs hátsó szándéka vele és senki nem sérül. Szerintem szégyellni sem kell az ilyet, nálam ez nem feltétlenül lenne kizáró ok.
A Te esetedben máshol látom a problémát: nem tartod magad üresfejűnek (én sem tartalak annak), de van néhány dolog, ami azért elgondolkodtató...
1.: Sztereotípiákban gondolkodsz.
Úgy vélem, nincs olyan, hogy "kiéltem magam, ezután minden jó lesz". Mind különbözőek vagyunk. Van, akinek az első kapcsolata egyben az utolsó, sírig tartó is, és van, aki 30x partner után is képtelen megállapodni...
Ismered magad annyira, hogy biztosan kijelentsd, elég volt? Az, hogy sok egyéjszakás kalandod volt, egyáltalán nem jelenti azt, hogy később biztosan hűséges is tudsz maradni.
2.: Sok minden érdekel, csak éppen a másik ember (a párod) értékrendje nem.
Én úgy gondolom, hogy nem vezet mindig előre, ha az őszinteség mostanában divatos zászlaja alatt minden szrságot a másik nyakába zúdítunk, de van néhány dolog, amiről nem illik hallgatni, mert ezzel becsapod és megrövidíted a másik embert. Úgy látszik, akármilyen komolynak is állítod be magad, Neked belefér az, hogy a másik ember helyett dönts.
3.: Te is érzed, hogy kilóg a lóláb.
Ha nem így lenne, őszinte lennél.
32/F
Ha a barátnőm ennek és annak a pasinak is köszön, mert már behatóbban ismerte őket, hogyne zavarna. Mert a férfiak azt gondolják ez a csaj már megvolt neki, és kiröhögik a pasit aki éppen vele van, mert lúzer.
Ha viszont a férfi köszön az exeinek, akkor nincs semmi. Az exek azt gondolják, ha jó volt vele, akkor miért nem ezt a pasit választotta. Ha meg nem jó a pasi, akkor tényleg röhögik a csajt, hogy na te is megtudod majd milyen ez a férfi...
Egy férfit jobban kinevetnek a kibekurt csaj miatt, sajnos így működik a világ. És is ha prostit látok az utcán, akkor megnézem a pasiját. Vagy pancser vagy strici: ezt gondolom róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!