Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma, ha egy nő korábban kiélte magát?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy nem vagyok egy üresfejű valaki. Sokat olvasok, színházba járok, érdekelnek a világ dolgai, egyetemre járok. Pontosan tudom, hogy mit akarok az életben. Nem vagyok magamutogató, inkább befelé fordulóként jellemezném magam. A pasizás mégis egy más téma. Közel húsz pasival volt kapcsolatom. Komoly járás csak kettővel volt, a többi mind egyéjszakás vagy szexkapcsolat. Sok tapasztalatot gyűjtöttem, kötöttségek nélkül élveztem az életet, jó is volt így. Mostanra lett igényem igazi érzésekre, így pár hónapja együtt vagyok egy sráccal. Nem teregettem neki ki a múltamat, nem szégyellem, de nem rá tartozik. A barátom már jópárszor előadta, hogy mennyire elítéli az egyéjszakásokat és az érzelemmentes szexkapcsolatokat. Normális magyarázatot ő se tud adni rá miért. Rá is kérdeztem, hogy ha én a múltban kiéltem volna magamat, az min változtatna, hiszen nem zavar bele a kettőnk dolgába. Azt mondta, hogy az alapjaiban változtatná meg a kapcsolatunkat. Csak mosolyogtam, nem leszünk más emberek ettől szerintem. Ha valakiről elterjed, hogy fűvel-fával együtt van, azt értem, hogy taszító. De ha egy lány nem nagy dobra verve és odafigyelve a diszkrécióra kiéli magát, az miért rossz?
"Nem leszek kevesebb, mint egy opyan lány, akinek csak egy barátja volt, mert nem ettől függ egy kapcsolat sikere szerintem. "
Ez a te véleményed, viszont a másik félnek is ugyanannyi joga van a saját véleményhez, mint neked. Ha valóban hinnél ebben, akkor fel sem merülne benned, hogy ez mást zavarhat.
2018. máj. 17. 15:51
22/52 anonim válasza:
Ezt bírom a legjobban... A r#bancok mint te, szana széjjel d#gatják magukat, de "ők attól még normális lányok, mert szeretnek olvasni meg stb"... Nem azért nem kellenél valakinek, mert önbizalomhiányos, hanem mert rohadt könnyen kapható vagy. Nagy eséllyel simán megcsalnád a barátod, abban a pillanatban mikor meglátsz egy kívánatosabb kant, hiába mondod hogy nem. Nem lehetne bízni benned. Plusz nem mindenki szereti, ha a nőjét előtte már jópáran megd#ugták, főleg hogy a nő kereste ezeket az alkalmakat. Amúgyis hogy lehetnél introvertált amikor szinte bárkinek odaadod magad, de semmi komolyat nem akarsz... Ráadásul még le is tagadod a barátod előtt hogy egy hatalmas ribi vagy, szóval végső soron szégyenled magad, vagy félsz hogy otthagyna. Legjobb amit tehetsz hogy elmondod neki, hogy ő döntse el hogy kellesz-e neki így, vagy otthagy mert egyszerűen megundorodik tőled. Ha később kiderül sokkal rosszabb lesz...
2018. máj. 17. 15:58
23/52 anonim válasza:
Azért probléma, mert a későbbiekben is igényelni fogja a változatosságot, mert hozzászokott a sokféle partnerhez. És most dolog lehorgonyozni valaki mellett, mert kell az anyagi biztonság, családra való vágy, de attól még bármikor jöhet a vágy valaki más iránt, és hamar be is fogja adni a derekát, mert megszokta a lazulós életet.
Bizonyos téren becsaptad a barátodat így.
Férfitársaimnak meg javaslom, hogy legyetek észnél, bizony nagyon is fontos egy nő előélete.
2018. máj. 17. 16:01
24/52 anonim válasza:
Kérdező, téged zavarna, ha a párod szűz lett volna addig amíg meg nem ismerkedtek? Vagy előtted lett volna 40-50 prostival?
2018. máj. 17. 16:01
25/52 anonim válasza:
Látom a lepontozóbirgád megjött már, de észérvet még alig láttam.
2018. máj. 17. 16:04
26/52 anonim válasza:
Sok puszt adtak ezek a kapcsolatok?
Elég kár hogy ilyen módon próbálod feltornászni magad, hogy könnyebben tudj emberekkel beszélgetni.
2018. máj. 17. 16:05
27/52 anonim válasza:
Ja, meg lehet hogy a te szemedben nem csökken az értéke a nőnek, ha r#banc lesz, de máséban valószínűleg igen...
2018. máj. 17. 16:08
28/52 anonim válasza:
Ez a kiélés meg tényleg hatalmas nagy f#szság... Nem lesz jobb tőle az ember ha mindenki megd#gta/mindenkit megd#gott. Élni kéne valakivel normálisan, az élet nem annyi lenne hogy b#szok fűvel-fával, úgyis jó leszek majd valakinek, akivel csinálok gyereket, utána meg elválok, majd elmegyek egy gazdag emberhez aki már lehet k#csög, de legalább pénze van.
2018. máj. 17. 16:14
29/52 anonim válasza:
Az szokott lenni a gond, hogy ezek az "exek" ott vannak a társaságban, meg a Facebookon írogatnak, próbálkoznak és minél több van belőlük, annál több az esélye, hogy valamelyik még "kap egy esélyt egy éjszakára" amikor épp a párkapcsolat lejtőn van, mert "jajj, ő legalább törődik velem".
Nos, ezért nem szeretjük, ha egy lánynak sok partnere volt.
2018. máj. 17. 16:15
30/52 anonim válasza:
Kérdező... Ha nem zavarna téged a helyzet, akkor felfognád a válaszok mondanivalóját és nem magyarázkodnál. Legyünk őszinték: Téged is zavar, hogy az állítólagos társad átvered.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!