Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért probléma, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma, ha egy nő korábban kiélte magát?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy nem vagyok egy üresfejű valaki. Sokat olvasok, színházba járok, érdekelnek a világ dolgai, egyetemre járok. Pontosan tudom, hogy mit akarok az életben. Nem vagyok magamutogató, inkább befelé fordulóként jellemezném magam. A pasizás mégis egy más téma. Közel húsz pasival volt kapcsolatom. Komoly járás csak kettővel volt, a többi mind egyéjszakás vagy szexkapcsolat. Sok tapasztalatot gyűjtöttem, kötöttségek nélkül élveztem az életet, jó is volt így. Mostanra lett igényem igazi érzésekre, így pár hónapja együtt vagyok egy sráccal. Nem teregettem neki ki a múltamat, nem szégyellem, de nem rá tartozik. A barátom már jópárszor előadta, hogy mennyire elítéli az egyéjszakásokat és az érzelemmentes szexkapcsolatokat. Normális magyarázatot ő se tud adni rá miért. Rá is kérdeztem, hogy ha én a múltban kiéltem volna magamat, az min változtatna, hiszen nem zavar bele a kettőnk dolgába. Azt mondta, hogy az alapjaiban változtatná meg a kapcsolatunkat. Csak mosolyogtam, nem leszünk más emberek ettől szerintem. Ha valakiről elterjed, hogy fűvel-fával együtt van, azt értem, hogy taszító. De ha egy lány nem nagy dobra verve és odafigyelve a diszkrécióra kiéli magát, az miért rossz?
2018. máj. 17. 14:31
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nem probléma, mert kettős mércének érzem, és az számomra elfogadhatatlan.

De azt én is tudom, hogy sokan elítélik ezt. Szerintem egyszerűen önbizalomhiányból. Sokan klasszikus szerepekre meg tradícionális értékekre fogják, de én ezt általában nem hiszem el, szerintem legtöbbször nagyon egyszerű a háttér: ha sok emberrel voltál, akkor mindig az jutna eszébe, hogy valaki más jobb volt, valaki másnak nagyobb volt a farka, valaki más sokkal jobban birtokolt téged, mint most ő, és ezt abszolút férfiatlanító érzésként élik meg, ezért menekülnek előle. Valami ilyesmi, nem?

>Nem teregettem neki ki a múltamat, nem szégyellem, de nem rá tartozik.

Ha nem szégyellnéd, nem titkolnád. Így a barátodnak esélye sincs megismerni a valóságot és te is segíted ennek a hozzáállásnak a fennmaradását. Szerintem káros dolog úgy tenni, mintha a párunk élete nem is létezett volna azelőtt, hogy velünk találkozott volna. Idealizált képek, félresiklott kapcsolatok az eredmény.

2018. máj. 17. 14:42
 2/52 anonim ***** válasza:
32%

Nem rossz.

Nem számít milyen nemű a valaki, csak, hogy milyen hozzáállással teszi. Te normálisan csináltad. A barátod idióta.

2018. máj. 17. 14:43
 3/52 iamaveryniceguy ***** válasza:
45%

Én nem tartom rossznak. Mellettem legyen hűséges. Az pedig nem érdekel, hogy előtte mizu.

Kivéve ha betegséget szedett össze vagy abortusza volt. Ezek kizáró okok, mert felelőtlenségre utalnak, amiből köszönöm nem kérek.

2018. máj. 17. 14:44
 4/52 anonim ***** válasza:
64%
Mert kettős mérce van. Azt hiszik csak nekik pasiknak lehet.... :/
2018. máj. 17. 14:48
 5/52 anonim ***** válasza:
72%

Nem probléma, csak akkor nem egymást keressük, ennyi. :)

Hozzáteszem,én férfiként sem voltam fűvel,fával,sőt még senkivel sem eddig.

2018. máj. 17. 14:52
 6/52 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes. Én megértelek, mert én meg sajnálom néha, hogy nem éltem ki magam. Ugyanakkor pedig erkölcsi értékrendem szerint elvből nem megyek bele érzelemmentes,egyéjszakás szexkalandokba.

De nem ítélnélek el...

2018. máj. 17. 14:52
 7/52 anonim ***** válasza:
57%

Egy az egyben olyan vagyok mint te. Egyetemre járok, szeretek olvasni, komoly témákról beszélni, kevés barátom van, mert inkább introvertált vagyok és nincs is igazán szükségem rájuk. Aki van, azt is nagyon megválogatom, nehezen is kezdek bízni emberekben.

Szex terén viszont én is baromi laza vagyok. 22 évesen már voltam vagy 30 pasival. Egyszerűen nem vágytam semmi komolyra az első kapcsolatom után sokáig, tudatosan élem az életem, nem jövök össze csak úgy akárkivel. A szex pedig számomra tényleg nem jelent semmit, hacsak nem megcsalásról van szó, azt elítélem. De amúgy tényleg semmi jelentősége nincs a szememben annak, ki hogy éli a nemi életét.

Hidd el, a hozzád hasonlóan értelmes emberek pont így vélekednek erről. A többiek véleménye meg mit számít.

2018. máj. 17. 14:53
 8/52 anonim ***** válasza:
64%

Lehet köze van ahhoz, hogy általában nem szeretik a férfiak, ha egy utcányi emberrel lyuksógorok lesznek. Továbbá nyilván nem növeli egy nő "értékét", hogy minden jöttment megdugta.

Egyébként te sem mered felvállalni állításod ellenére.

2018. máj. 17. 14:53
 9/52 anonim ***** válasza:
77%
Semmi gond sincs ezzel ha neked meg a szemed se rebben arra hogy ő meg mondjuk prostizott. Elvégre nem rád tartozik, meg amúgy is csak kiélte magát.
2018. máj. 17. 14:57
 10/52 anonim ***** válasza:
85%
Mert olyan, hogy kiéltem magam, nem létezik. Van aki ilyen, van aki olyan.
2018. máj. 17. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!