Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma, ha egy nő korábban kiélte magát?
Hagyjátok már ezt a kettős mérce dolgot, basszus. Arról csak ti, nők tehettek, hogy az a menő csávó, aki átment a fél városon. Nektek vonzó, ti kerestek ilyet, nem mi.
Egyébként meg nem probléma. Szíved jogod megdugatni magad minden második jó pasival. A te döntésed. De akkor az hadd ne legyen már gond, hogy nekem is van döntési jogom. Méghozzá az, hogy nem kellenél.
Szóval kiélted magad és nem vagy őszinte a pasiddal. Ez elég válasz?
Nekem semmi gondom azzal, ha egy nő kiélte magát. Mégis, azt vettem észre, hogy az ilyen nők mindig pont úgy hazudnak és ferdítik a dolgokat, mint ahogy te. Fejben pedig hihetetlenül komolynak érzik magukat, de igazából nem azok.
Az meg külön poén, amikor valaki introvertáltnak tartja magát, de fogalma sincs a szó jelentéséről. Nem, az introvertált emberek nem egyéjszakás kapcsolatokban élnek. Aki így tartja magát introvertáltnak, az leragadt pár egyszerű netportálos cikk szintjén.
Ne hallgass a rosszindulatú válaszokra. Max irigyek, mert itt a többség még huszonévesen is szűz. Vagy csak szimplán primitívek, esetleg mindkettő.
Éld úgy az életed, ahogy neked jó. Senkinek nem kell beszámolnod arról, hogy hány emberrel szexeltél, értelmesebbeket nemis érdekli. Nem azért, mert szégyellni kéne, hanem mert senkire nem tartozik és el is rontaná az egész kapcsolatot, mert az ember elkezd kombinálni - ha túl kevés partnered volt, akkor biztos később még ki akarod élni magad, ha sok volt, akkor meg az a baj. Most mi szükség arra, hogy az ember ezen agyaljon?
A megfelelő partnert nem fogja érdekelni ez, nyugi. Én egyéjszakás alatt ismertem meg a vőlegényem :D
Nem vagy üresfejű, mert színházba jársz.
Befelé fordulónak jellemeznéd magad, de közben volt vagy húsz egyéjszakásod; miközben az introvertáltakat épp a kevés, de minőségi kapcsolat jellemzi a sok és felszínes kapcsolat helyett.
Nem szégyelled, de titkolod az egyéjszakásokat.
Nem vitatom, hogy jogod volt "kiélni" magad - de másoknak épp ennyi joga van úgy dönteni, hogy ők kevésbé "kiélős" partnert szeretnének. Amúgy ez a "kiélés" is elég bullshit. Mintha az ember személyisége x dugás után hirtelen venne egy száznyolcvan fokos fordulatot, és onnantól kezdve nem igényelné az ilyen kényelmes kalandokat.
Nekem maga a tény visszás, hogy eltitkolod, miközben tudod, hogy őt zavarná. Teljesen mindegy, hogy mi az, amit titkolsz, nem vagy őszinte a pároddal, pedig egy kapcsolat alapjának kéne lennie.
Neked hogy esne, ha egy számodra fontos dolgot titkolna el? És tényleg teljesen mindegy, hogy miről van most szó.
"Lehet álomvilágban élni, de nem csökken egy nő értéke minden egyes szex után."
Nos, a piac nem úgy működik, hogy te árazol. Majd ő fog beárazni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!