Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma, ha egy nő korábban kiélte magát?
41 nekem a sok partnerrel rendelkező férfiakról is megvan a véleményem.
Csak amíg a nők istenítik azt a férfit, aki átment a fél városon, addig sok dolgot nem lehet tenni.
#35 üss fel egy lexikont, és nézd meg a logika ill. logikátlanság címszavakat, légy szíves...
Szerintem az a logikátlan, ha a kérdező introvertáltnak állítja be magát, miközben egy rakás felszínes kapcsolata volt, vagy az a logikátlan, hogy szerinte minden oké az eddigi életstílusával, de azért titkolja meg sunnyog.
Ja, meg szerinte oké a promiszkuitás, de ha kitudódik valakiről, hogy fűvel-fával volt együtt, az már szerinte is taszító. (Olvasd el a kérdést!)
#42 Ki isteniti ezeket a férfiakat? Ugyanis a férfiaknál verseny ez a "minél több csajt megdugni". Soha nem láttam, nőt aki örömében tapsikol mert a kiszemelt pasi átment a fél városon. Sőt...
Ez mindig a férfiaknál a menő dolog, mint a farok méregetése... kinek nagyobb...
#46: Sosem értettem, amikor valaki egy közbeszédben elterjed embertípust nem látott még. Mintha azt mondanád, hogy nem láttál még sikeres magas csajozót vagy plázacicát.
Ki isteníti ezeket a férfiakat? Egy csomó nő. Konkrétan az egyik csaj ismerősöm pár napja mesélte, hogy yuppi, a város egyik fuckboyával matche lett tinderen.
49 akkor te gondolom olyan környezetből származol, az emberek 99%a mást lát.
Gondolom te és a környezetedbem lévő lányok pedig simán összejönnétek egy szűz sráccal is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!