Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért probléma, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma, ha egy nő korábban kiélte magát?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy nem vagyok egy üresfejű valaki. Sokat olvasok, színházba járok, érdekelnek a világ dolgai, egyetemre járok. Pontosan tudom, hogy mit akarok az életben. Nem vagyok magamutogató, inkább befelé fordulóként jellemezném magam. A pasizás mégis egy más téma. Közel húsz pasival volt kapcsolatom. Komoly járás csak kettővel volt, a többi mind egyéjszakás vagy szexkapcsolat. Sok tapasztalatot gyűjtöttem, kötöttségek nélkül élveztem az életet, jó is volt így. Mostanra lett igényem igazi érzésekre, így pár hónapja együtt vagyok egy sráccal. Nem teregettem neki ki a múltamat, nem szégyellem, de nem rá tartozik. A barátom már jópárszor előadta, hogy mennyire elítéli az egyéjszakásokat és az érzelemmentes szexkapcsolatokat. Normális magyarázatot ő se tud adni rá miért. Rá is kérdeztem, hogy ha én a múltban kiéltem volna magamat, az min változtatna, hiszen nem zavar bele a kettőnk dolgába. Azt mondta, hogy az alapjaiban változtatná meg a kapcsolatunkat. Csak mosolyogtam, nem leszünk más emberek ettől szerintem. Ha valakiről elterjed, hogy fűvel-fával együtt van, azt értem, hogy taszító. De ha egy lány nem nagy dobra verve és odafigyelve a diszkrécióra kiéli magát, az miért rossz?
2018. máj. 17. 14:31
1 2 3 4 5 6
 41/52 he84 ***** válasza:
41%
Hát nem is tudom. Bezzeg ha egy férfi már több nővel volt nem komoly kapcsolatban (mondjuk ha már 8-10 nővel, vagy ennél is többel, az már kicsit sok, pláne pár éven belül), hanem főleg szexpartnerként vett részt dolgokban, akkor az nem baj, mert férfi az illető és neki joga, oka van erre mindig. Bezzeg olyan nincs, hogy az ilyen bizonyos férfiak könnyen kaphatóak és esetleg könnyebben megcsalják a párjukat, meg hogy ettől kevesebbet érnek! Miért érne ettől többet egy férfi? Talán ezek a férfiak egymás között büszkén hirdetik ezt, mint amolyan verseny eredményét, hogy ki volt már több nővel. Hát fura hobbi és butaság, ettől egy férfi értéke valójában nem több lesz, hanem kevesebb, mert azt súgja, hogy nem elég megbízható és könnyebben lefekszik szinte bárkivel, még akkor is, ha épp kapcsolatban van mással! Az pedig nem mindig igaz, hogy csakis a nő hibája, ha a férfi megcsalja őt, vagy elhagyja! Ez ugyanúgy lehet a férfi hibája is, ha nem veszi figyelembe a nő igényeit, változásait! Valójában mindkét félen, nemen múlik az egész és egymásra kéne jobban odafigyelni, törődni a másikkal és kompromisszumokkal megoldani a dolgokat! Se a nő, se a férfi nem teszi helyesen, ha megcsalja a mésikat csakis a másikra hivatkozva! Hát fura és igazságtalan ez az egész a nemek között ez is, már elnézést, régóta böki a csőröm!
2018. máj. 17. 20:55
 42/52 anonim ***** válasza:
72%

41 nekem a sok partnerrel rendelkező férfiakról is megvan a véleményem.

Csak amíg a nők istenítik azt a férfit, aki átment a fél városon, addig sok dolgot nem lehet tenni.

2018. máj. 17. 21:05
 43/52 anonim ***** válasza:
69%

#35 üss fel egy lexikont, és nézd meg a logika ill. logikátlanság címszavakat, légy szíves...

Szerintem az a logikátlan, ha a kérdező introvertáltnak állítja be magát, miközben egy rakás felszínes kapcsolata volt, vagy az a logikátlan, hogy szerinte minden oké az eddigi életstílusával, de azért titkolja meg sunnyog.

Ja, meg szerinte oké a promiszkuitás, de ha kitudódik valakiről, hogy fűvel-fával volt együtt, az már szerinte is taszító. (Olvasd el a kérdést!)

2018. máj. 17. 21:05
 44/52 he84 ***** válasza:
Oké 42. válaszoló, megértelek és nagyrészt egyetértek veled.
2018. máj. 17. 21:26
 45/52 anonim ***** válasza:
69%
Ki szeretne egy olyan barátnőt, akin átment a fél város már? Evolúciós vonatkozásban is szerencsétlen a helyzet, hiszen jó eséllyel átmegy még rajta jópár, márpedig egy hím sosem akarja más utódját nevelni. Ez a típusú nő általában kevésbé ragaszkodó is, mindegy neki, csak valaki legyen.
2018. máj. 18. 15:01
 46/52 anonim ***** válasza:
55%

#42 Ki isteniti ezeket a férfiakat? Ugyanis a férfiaknál verseny ez a "minél több csajt megdugni". Soha nem láttam, nőt aki örömében tapsikol mert a kiszemelt pasi átment a fél városon. Sőt...

Ez mindig a férfiaknál a menő dolog, mint a farok méregetése... kinek nagyobb...

2018. máj. 19. 00:19
 47/52 anonim ***** válasza:
57%

#46: Sosem értettem, amikor valaki egy közbeszédben elterjed embertípust nem látott még. Mintha azt mondanád, hogy nem láttál még sikeres magas csajozót vagy plázacicát.

Ki isteníti ezeket a férfiakat? Egy csomó nő. Konkrétan az egyik csaj ismerősöm pár napja mesélte, hogy yuppi, a város egyik fuckboyával matche lett tinderen.

2018. máj. 19. 01:03
 48/52 anonim ***** válasza:
56%
46 egy társaságban (18-25 évesen) a nők általában a társaság fuckboy alfájára gerjednek általában, nem a szűzre.
2018. máj. 19. 10:45
 49/52 anonim ***** válasza:
69%
#46 vagyok. A környezetemben soha nem vágyott senki a helyi fuckboyra. Sőt értékét vesztette, amíg a srácok le pacsiztak vele addig a lányok azt találgatták, hogy vajon mikor látogatja meg újra a nemibeteg gondozót.
2018. máj. 19. 14:31
 50/52 anonim ***** válasza:
16%

49 akkor te gondolom olyan környezetből származol, az emberek 99%a mást lát.

Gondolom te és a környezetedbem lévő lányok pedig simán összejönnétek egy szűz sráccal is akár.

2018. máj. 19. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!