Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki orvostanhallgatóval jár (t)?
És olyan, akinek a párja ráadásul távolabbi egyetemen végzi az egyetemet,tehát távkapcsolatban vannak?
A barátnőm Szegeden elsőéves, én Pesten dolgozom,jó esetben hétvégenként találkozunk.
Elég rosszul veszi az akadályokat a tanulmányait illetően: nehezen megy neki, sokat kell tanulnia, főleg így vizsgaidőszak közeledtével rengeteget hisztizik,mert nagyon frusztrált.
Szeretem őt, de nem tudom, hogy ez így hosszútávon hogy fog működni. Valakinek hasonló tapasztalat, bármi jó tanács?
29/F
Én jártam orvostan hallgató csajjal (nem az egyetem vetett véget a kapcsolatnak).
Mondjuk az én esetem annyiban volt könnyebb, hogy mi az exemmel szinkronban sz*ptunk.
Én is elég nehéz képzésre jártam és a vizsgaidőszak ugye egybeesett. Ezért örültünk is ekkor hogy tudunk csak erre koncentrálni, amíg tart a káosz, szóval sokáig működött. Ilyenek voltak vizsgaidőszakban, hogy 3 naponta egyszer találkoztunk 10 percre, hogy megöleljük egymást.
1-es, kár kioktatnod a kérdezőt, mert a kérdése alapján nem(csak) ő nem tudja, hogy mivel jár az orvosi, de a nője sem.
már elnézést, mire föl hisztizik? ha orvos akar valóban lenni, tudhatná, hogy kemény meló.
ha meg ennyire szét van esve, lehet, h. nem odavaló, és otthagyja az egyetemet vagy kibukik.
amúgy bajban ismerszik meg az ember, és az világosan lejön, h. te kérdező nem vagy olyan nagyon szerelmes a párodba.
szerintem ahol szerelem van meg tisztelet, ilyen helyzetben támogatják egymást a párok, nem pedig kihátrálnak.
tanultam orvosi szociológiát.
onnan tudom, hogy az orvostanhallgatók egy része, kisebbik hányada nincs igazából felkészülve arra, hogy mi vár rájuk az egyetemen.
Na, én ezért örülök, hogy hanyagoltam a párkapcsolatosdit az egyetem első felében. Mert "hisztiztem", és nem álltam haptákban a másik kedvéért, nem volt rá időm és kapacitásom, így a másikat sem akartam kínozni. Aztán találtam végre egy embert, aki felfogta, hogy miről szól ez a hivatás, mik az előnyei és a hátrányai.
Kérdező, ez csak rosszabb lesz, hagyjátok egymást. Most "csak" hisztis a tanulás miatt, de lesz majd sokórás ügyelete, berángatják majd a Balaton partjáról is emberhiány miatt, zokogni fog néha, amikor jön egy rosszabb nap, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!