Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a lánnyal :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a lánnyal : meg kell próbálnunk a dolgot, különben én nem fogok soha az életben lekopni róla?

Figyelt kérdés

nem akarok egoista lenni: ügyesebb, okosabb, szenvedélyesebb, kitartóbb, bátrabb, erősebb (lelkileg egész biztosan), mint a többi srác - persze van hátulütője, közel sem vagyok egy szupervonzó fiú, sem pénzeszsák, néha elég durván kijövök a sodromból, előfordul, hogy türelmetlen

szóval ilyen kolerikus gyerek

mellettem unatkozni sem lehet, mert elég váratlan dolgokat szoktam művelni, tucatnyi dolog érdekel, és én általában megteszem azt, amit szeretnék, nem picsogok, hogy jajj, most ez van, most az van

van egy lány, majdnem összejöttünk, aztán mégsem, a lényeg, most azt akarja (vagy félelemből, vagy szimplán csak kényelemből, vagy mindkettőből, vagy más okból, lényegtelen), hogy tűnjek el az életéből, én viszont, mivel nagyon jól kezdődött a kapcsolatunk, és köbö minden jel arra utal, hogy jó páros lennénk, nem hagyhatom ezt - semmilyen áron

jó sokat szoktunk veszekedni, de ez az ő hibája nem az enyém (gyerekesen reagál, viselkedik)

a lényeg: legalább megpróbálnánk az egészet, csak ennyit akarok!

mondom, kettőnk közül ő a zakkant hogy ellenkezik a jó iránt, és nem is igazán értem, hogy miért?

szeretem, ha egy lány ellenáll, de ez már több a soknál!!

amiket csináltam, ahogy csináltam, annak a töredéke alatt legalább 3 lányt szereztem volna meg!

ráadásul tiszta szívből szeretem!!

hogy értessem meg vele?

már egyre látványosabb dolgokat csinálok, hogy végre nyíljon már fel a szeme!!

mit tegyek még?

addig úgysem fogok leállni, amíg nem lesz az enyém!

mikor érti ezt meg?

2010. jún. 13. 22:01
 81/108 anonim ***** válasza:
100%
Praxisom alatt kb. 10ilyen esetem volt,mindegyik a sittre került.
2010. jún. 13. 23:42
 82/108 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom, ha az amúgy sem kevés jó tulajdonságaid között szerepelne még pl. empátia, átlagnál magasabb érzelmi intelligencia, akkor talán belátnád, hogy ez így nem jó. Csak próbáld a lány szemszögéből nézni. ;)
2010. jún. 13. 23:43
 83/108 A kérdező kommentje:

23:40es, de becsülöm, hogy "jó" lány, viszont, ha én eltűnök mellőle, a negatív hatásoknak hála "rossz" lenne - mondom, hogy eléggé befolyásolható

23:42es, ha vicc, hát megesik

ha komoly, ez kevés

23:43as, az EQ-m nem valami príma, nemrég mértem, olyan 26 körül lehet

és tudom, hogy ez így nem jó - azért akarom már megoldani ezt a témát, úgy, hogy összejövünk, vagy valami

megoldódna!

jó lenne neki

jó lenne nekem

jó lenne mindenkinek!

ha én lekopok

elsősorban rossz lesz nekem

hosszútávon rossz lesz neki

és rossz lesz mindenkinek, akinek fontos a lány

2010. jún. 13. 23:47
 84/108 anonim ***** válasza:
72%
szerintem csak azért kell annyira,mert fiatal vonz a friss hús,amúgy pedofil vagy és a csaj helyében messzire elkerülnélek,idióta
2010. jún. 14. 00:13
 85/108 A kérdező kommentje:
00:13as, feküdj le, és soha többet ne kelj fel - a társadalom érdekében, mert ennyit érsz, sajnos
2010. jún. 14. 00:17
 86/108 anonim ***** válasza:
78%
Remélem, a lány összeszed valami kigyúrt csávót, aki agyonver téged, te nyomorék paraszt.
2010. jún. 14. 00:31
 87/108 A kérdező kommentje:
00:31es, remélem lesz időutazás, és anyád inkább az abortusz mellett dönt - hidd el, én ezt fogom tanácsolni neki, nethuszárkám
2010. jún. 14. 00:40
 88/108 anonim ***** válasza:
72%

NEthuszár a kurv@ apád...

198 centi vagyok, 97 kiló, huzamosabb ideje kondizok, mellette karatéztam, ha gondolod próbáljuk ki, hogy melyikőnk a tökösebb gyerek...

2010. jún. 14. 00:41
 89/108 A kérdező kommentje:

00:41es, felőlem, de jogtalan előnyben vagy, ezt tartsd szem előtt

de kicsit visszafoghatnád a szteroidot, hormonhuszárkám, agyadra ment

2010. jún. 14. 00:43
 90/108 A kérdező kommentje:
de az biztos, hogy én maradnék tovább talpon ;)
2010. jún. 14. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!