Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a lánnyal :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a lánnyal : meg kell próbálnunk a dolgot, különben én nem fogok soha az életben lekopni róla?

Figyelt kérdés

nem akarok egoista lenni: ügyesebb, okosabb, szenvedélyesebb, kitartóbb, bátrabb, erősebb (lelkileg egész biztosan), mint a többi srác - persze van hátulütője, közel sem vagyok egy szupervonzó fiú, sem pénzeszsák, néha elég durván kijövök a sodromból, előfordul, hogy türelmetlen

szóval ilyen kolerikus gyerek

mellettem unatkozni sem lehet, mert elég váratlan dolgokat szoktam művelni, tucatnyi dolog érdekel, és én általában megteszem azt, amit szeretnék, nem picsogok, hogy jajj, most ez van, most az van

van egy lány, majdnem összejöttünk, aztán mégsem, a lényeg, most azt akarja (vagy félelemből, vagy szimplán csak kényelemből, vagy mindkettőből, vagy más okból, lényegtelen), hogy tűnjek el az életéből, én viszont, mivel nagyon jól kezdődött a kapcsolatunk, és köbö minden jel arra utal, hogy jó páros lennénk, nem hagyhatom ezt - semmilyen áron

jó sokat szoktunk veszekedni, de ez az ő hibája nem az enyém (gyerekesen reagál, viselkedik)

a lényeg: legalább megpróbálnánk az egészet, csak ennyit akarok!

mondom, kettőnk közül ő a zakkant hogy ellenkezik a jó iránt, és nem is igazán értem, hogy miért?

szeretem, ha egy lány ellenáll, de ez már több a soknál!!

amiket csináltam, ahogy csináltam, annak a töredéke alatt legalább 3 lányt szereztem volna meg!

ráadásul tiszta szívből szeretem!!

hogy értessem meg vele?

már egyre látványosabb dolgokat csinálok, hogy végre nyíljon már fel a szeme!!

mit tegyek még?

addig úgysem fogok leállni, amíg nem lesz az enyém!

mikor érti ezt meg?

2010. jún. 13. 22:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
69%

Úgy látom nagyon megy a csajozás.Iratkozz be egy csajozó tanfolyamra,gyorsan megtanúlható.

[link]

Túlerőlteted a dolgodat,egy csaj sem ér meg pár év sittkót.Főleg ha a bentiek megtudják miért vagy ott.Pihentetned kellene,majd egy teljesen új stratégiával újraindítani.Bár ha ilyen szenvedélyek fűtenek,nehéz tisztán gondolkodni,sőt nem is lehet.

2010. jún. 14. 02:44
 92/108 anonim ***** válasza:
44%
nagyon nem megy.ucsó vok
2010. jún. 14. 02:45
 93/108 anonim ***** válasza:
72%

nah apám azt misem bizonyítja jobban hogy te egy teljeen hülye agybarom vagy hogy 22:01-től reggel 2 őg fennt voltál grat kocka gyerek. nah de mondtad hogy neki is jobb lenne HÁT AKOR MOND MÁR MEG MIBEN LENNE JOBB NEKI?!!!!

ui.: ne is álmodj hogy megszerzed a csajt mivel a lányoknak is van eszük és nem fognak egy ilyen EVOLÚCIÓS ZSÁKUTCÁVAL összejönni mint te... jótanács ásd el magad jobb lenne mindenkinek:)

18/F

2010. jún. 14. 07:15
 94/108 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te mekkora egy gyökér vagy!!! Vedd már észre magad egy kislányra akarod erőltetni a "szerelmed". De még ha érzelmileg annyira érett sem valószínű, hogy ezt ép ésszel bírni tudná...Én a helyében minimum feljelentenélek zaklatásért...És igen tényleg az ilyenekből lesznek később azok, akik gyerekeket erőszakolgatnak mert nincs semmi önuralmuk és tartásuk.Gratulálok az egész életfelfogásodhoz...;)
2010. jún. 14. 11:07
 95/108 anonim válasza:
100%

miért kéred ki más véleményét, ha nem hallgatsz másra, csak magadra és nem látod be, hogy másnak is lehet igaza, nem csak neked... miért jó neked itt ennyit vitatkozni, konfrontálódni? ha tudod mi a helyes megoldás, tudod mi a jó neked, meg neki miért nem cselekszel úgy? szerintem van egy annyira szilárd álláspontod erről a témáról, hogy bárki megkérdezése nélkül belevágjál. vagy felizgat a tudat, hogy őrültnek tartanak? :D

"mikor érti ezt meg?"

szerintem soha senki nem fogja megérteni, miért nem tudod vagy miért nem bírod belátni, hogy ez nem fog összejönni :S

2010. jún. 14. 12:06
 96/108 anonim ***** válasza:
100%
nem Tamásnak hívnak véletlenül? :S ismertem egy hasono problémákkal küzdő fiut
2010. jún. 14. 12:09
 97/108 anonim válasza:
9%

én vagyok a kérdező, csak valami jópofa állat letiltatott, de sebaj, nem vagyok ilyen könnyen lerázható

na, amikre nem válaszoltam, lássuk!

02:44es, én úgy érzem, megy!

ha most ő nem lenne könnyen szerezhetnék mást őt kb 1 óra alatt becserkésztem!

07:15ös, hát ilyen alapon te még nagyobb kocka vagy, ha már reggel hétkor azzal kezded a napod, hogy felmész a gyakorikérdésekre!!

na ki itt a lúzer?

pl abban lenne jobb neki, hogy ilyen 18 éves kisp*csök, mint te, elkerülik

11:07es, ja, kislány, gyökér, hagyjuk már, fárasztó

ha nem lenne önuralmam, már elraboltam volna

a te fajtádból pedig azok a pletykás vénasszonyok lesznek, akik tökéletesen keréktengely zsírozásához

12:06os, mert, ahogy írtam, nem tudom hogy megérttetni vele a dolgot!

valami gyökeres változást akarok, és ezzel kapcsolatban tippeket!

12:09es, nem vagyok Tamás

2010. jún. 14. 12:25
 98/108 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen magadfajta egoista önelégült agyatlan kötsögöknek kijárna már egy-két atyai pofon.
2010. jún. 14. 13:28
 99/108 anonim ***** válasza:
91%
Nem győzheted meg arról, ami nem igaz, legfeljebb megzsarolhatod.
2010. jún. 14. 14:25
 100/108 anonim ***** válasza:
100%

15 a lány,gondolom én.Hát tudod,én 16 vagyok,és ez engem megrémisztene.Sokkal idősebb vagy nála,már felnőttnek mondható,ő meg csak gyerek.A gyerekek gyerekesen viselkednek és úgy is gondolkodnak.Aki gyereket választ a párjának felnőttként,az vállalja a következményeit.Az én barátom 8 évvel idősebb nálam,de nagyon jól tudja,hogy gyerekfejjel nem fogok úgy gondolkodni,mint ő,mert egyszerűen nem tudok.És szerintem a lány sem tud.

A veszekedésekből már rádöbbenhettél volna a tényre,miszerint nem te vagy az ő választottja.Ha két személyiség állandóan ütközik,ott valami baj van.

Szerintem kicsit érezd magad a helyzetébe,mennyire megijeszted őt ezzel.

16/L

Az csak 1 dolog,hogy te sokkal jobb vagy a többinél,neki nem te kellessz,mert nem vagy az esete,bármilyen is vagy.Azzal,hogy úgymond "produkálod" magad,semmit sem érsz el.Nem tudod ráerőltetni magadat,mert nem kellessz neki,és kész.Lehet,hogy nincs is oka,csak nem.

2010. jún. 14. 15:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!