Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a lánnyal :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a lánnyal : meg kell próbálnunk a dolgot, különben én nem fogok soha az életben lekopni róla?

Figyelt kérdés

nem akarok egoista lenni: ügyesebb, okosabb, szenvedélyesebb, kitartóbb, bátrabb, erősebb (lelkileg egész biztosan), mint a többi srác - persze van hátulütője, közel sem vagyok egy szupervonzó fiú, sem pénzeszsák, néha elég durván kijövök a sodromból, előfordul, hogy türelmetlen

szóval ilyen kolerikus gyerek

mellettem unatkozni sem lehet, mert elég váratlan dolgokat szoktam művelni, tucatnyi dolog érdekel, és én általában megteszem azt, amit szeretnék, nem picsogok, hogy jajj, most ez van, most az van

van egy lány, majdnem összejöttünk, aztán mégsem, a lényeg, most azt akarja (vagy félelemből, vagy szimplán csak kényelemből, vagy mindkettőből, vagy más okból, lényegtelen), hogy tűnjek el az életéből, én viszont, mivel nagyon jól kezdődött a kapcsolatunk, és köbö minden jel arra utal, hogy jó páros lennénk, nem hagyhatom ezt - semmilyen áron

jó sokat szoktunk veszekedni, de ez az ő hibája nem az enyém (gyerekesen reagál, viselkedik)

a lényeg: legalább megpróbálnánk az egészet, csak ennyit akarok!

mondom, kettőnk közül ő a zakkant hogy ellenkezik a jó iránt, és nem is igazán értem, hogy miért?

szeretem, ha egy lány ellenáll, de ez már több a soknál!!

amiket csináltam, ahogy csináltam, annak a töredéke alatt legalább 3 lányt szereztem volna meg!

ráadásul tiszta szívből szeretem!!

hogy értessem meg vele?

már egyre látványosabb dolgokat csinálok, hogy végre nyíljon már fel a szeme!!

mit tegyek még?

addig úgysem fogok leállni, amíg nem lesz az enyém!

mikor érti ezt meg?

2010. jún. 13. 22:01
 71/108 anonim ***** válasza:
Nem kell mélyen ismerni téged ahhoz,hogy pár mondatodból rájöhessünk őrült vagy.Hiába is mondanám,hogy olvass vissza mégis miket írtál,mert te minden szavadat komolyan gondolod.Ez itt a baj.Azt hiszem feladom,mára sok vagy nekem és csak bízni tudok benne,hogy elöbb sittelnek le,minthogy bármilyen baromságot is elkövess ellene. pl. emberrablás
2010. jún. 13. 23:23
 72/108 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te vagy a legkevésbé alkalmas egy dependens vezetésére.
2010. jún. 13. 23:25
 73/108 A kérdező kommentje:

23:21es, a többségnek az a baja, hogy én többség nélkül is megállom a helyem, vagy legalábbis nem megyek bele kompromisszumokba idegenekkel

23:23as, hát akkor őrült vagyok, de a jobb fajtából, aki tenni akar másokért is, és őrülten - szeret

most ne lovagolj már ezen az emberrablásos dolgon, ezt én úgy értettem, elkapom az utcán, elviszem valahova, nem engedem el, dumálunk, csinálunk ezt-azt, aztán elengedem

2010. jún. 13. 23:26
 74/108 A kérdező kommentje:
23:25ös, mégis miért, fejtsd ki bővebben!
2010. jún. 13. 23:27
 75/108 anonim ***** válasza:
100%
Mert erőszakos vagy és nem tiszteled mint embert. Visszaélnél a hatalmaddal.
2010. jún. 13. 23:30
 76/108 anonim ***** válasza:
100%

"most ne lovagolj már ezen az emberrablásos dolgon, ezt én úgy értettem, elkapom az utcán, elviszem valahova, nem engedem el, dumálunk, csinálunk ezt-azt, aztán elengedem"

Pontosan ettől tartottam,hogy ezt te így érted.Igen,ilyen egy szabályos emberrablás.Remélem tudod,hogy bűncselekmény valakit elkapni,aztán nem elengedni,csinálni vele ezt-azt stb. Ezért simán lecsukhatnak,legyél már észnél!

2010. jún. 13. 23:30
 77/108 A kérdező kommentje:

23:30as, bolondság, nem tűnt még fel, mennyire sokat jelent, mennyire szeretem? vagy mennyire sokra tartom? mit gondolsz, miért nem más lányt keffentgetek, akit jól be tudnék cserkészni?

nem vagyok én erőszakos, inkább úgy gondolom, hogy amit meg kell tenni, azt meg kell tenni!

ami jó, és biztos, hogy jó, azt nem szabad hagyni elúszni, hanem, még ha az eleje k*rva döcögős is, meg kell jól nyomni, hogy elinduljon

23:30as, figyelj, a törvények néha nagyon megkötik az ember kezét

ha tegyük fel, valaki (lenne gyereked, vagy bánom is én) megkefélné a gyereked, nem rúgnád pépesre a heréjét, hanem hívnád a rendőröket, ő addig kereket oldana, és mire az ügyet lezárnák, már rég külföldön lenne?

tudom, rossz példa

2010. jún. 13. 23:35
 78/108 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is komoly gondok vannak nálad.

Egyébként, ha lelkileg olyan hú de erős lennél, akkor elfogadnád, hogy NEM akar téged. De így csak bebeszélted magadnak ezt a kitaszított, ártatlan, mindenkinél jobb szerelmes hőst, és ráerőlteted magad arra a szerencsétlen lányra. Miért nem lehet tiszteletben tartani a döntését?

2010. jún. 13. 23:36
 79/108 A kérdező kommentje:

23:36os, kétlem, lehet van néhány gond, de ez más

elfogadnám, ha nem akarna engem, és ha nem éreznék olyat, mint más lánynál még soha

mert az, ha lekopnék, neki is rossz lenne, hosszútávon

szüksége van rám, még ha nem is vallja be

2010. jún. 13. 23:38
 80/108 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy meg akarod kapni, vagy felizgat, még nem jelenti, hogy tiszteled.
2010. jún. 13. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!