Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a lánnyal :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a lánnyal : meg kell próbálnunk a dolgot, különben én nem fogok soha az életben lekopni róla?

Figyelt kérdés

nem akarok egoista lenni: ügyesebb, okosabb, szenvedélyesebb, kitartóbb, bátrabb, erősebb (lelkileg egész biztosan), mint a többi srác - persze van hátulütője, közel sem vagyok egy szupervonzó fiú, sem pénzeszsák, néha elég durván kijövök a sodromból, előfordul, hogy türelmetlen

szóval ilyen kolerikus gyerek

mellettem unatkozni sem lehet, mert elég váratlan dolgokat szoktam művelni, tucatnyi dolog érdekel, és én általában megteszem azt, amit szeretnék, nem picsogok, hogy jajj, most ez van, most az van

van egy lány, majdnem összejöttünk, aztán mégsem, a lényeg, most azt akarja (vagy félelemből, vagy szimplán csak kényelemből, vagy mindkettőből, vagy más okból, lényegtelen), hogy tűnjek el az életéből, én viszont, mivel nagyon jól kezdődött a kapcsolatunk, és köbö minden jel arra utal, hogy jó páros lennénk, nem hagyhatom ezt - semmilyen áron

jó sokat szoktunk veszekedni, de ez az ő hibája nem az enyém (gyerekesen reagál, viselkedik)

a lényeg: legalább megpróbálnánk az egészet, csak ennyit akarok!

mondom, kettőnk közül ő a zakkant hogy ellenkezik a jó iránt, és nem is igazán értem, hogy miért?

szeretem, ha egy lány ellenáll, de ez már több a soknál!!

amiket csináltam, ahogy csináltam, annak a töredéke alatt legalább 3 lányt szereztem volna meg!

ráadásul tiszta szívből szeretem!!

hogy értessem meg vele?

már egyre látványosabb dolgokat csinálok, hogy végre nyíljon már fel a szeme!!

mit tegyek még?

addig úgysem fogok leállni, amíg nem lesz az enyém!

mikor érti ezt meg?

2010. jún. 13. 22:01
 61/108 anonim ***** válasza:
59%
talán próbálj visszavenni kicsit az arcodból. ne nyomulj annyira esetleg "udvarolj" neki xD ha továbbra sem változik semmi. add fel,ha kellenél neki már régen "megadta volna magát neked"
2010. jún. 13. 23:09
 62/108 A kérdező kommentje:

de úgy szeretem őt!

ráadásul most végre nincs barátja, megint!

hát mikor jöjjünk össze, ha nem most?

2010. jún. 13. 23:10
 63/108 A kérdező kommentje:

23:09

most úgy tűnik, hogy olyan nagypofájú vagyok?

ó, hát próbálnék én udvarolni neki, de ha nem hagyja jelenleg?

2010. jún. 13. 23:12
 64/108 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a jó döntés, előbb-utóbb rájön magától.
2010. jún. 13. 23:13
 65/108 A kérdező kommentje:
23:13as, aha, persze, csakhogy, mivel ilyen fiatal, elég sok embernek hisz, és, ahogy általában az emberek, igencsak olyan a hangulat, amikor szóba jövök, hogy ellentétes azzal, amit szeretnék, azaz: sokan vannak ellenem, és talán 1-2 ember van mellettem, ismerősei közül
2010. jún. 13. 23:16
 66/108 anonim ***** válasza:
78%
Vajon miért vannak ellened? Nem lehet hogy igazuk van ha ennyien mondják? Olyan nincs hogy ennyi ember félreismer! Talán fáj bevallanod hogy rossz ember vagy.
2010. jún. 13. 23:18
 67/108 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs saját akarata, főleg nem való neki kapcsolat.
2010. jún. 13. 23:19
 68/108 A kérdező kommentje:

23:18as, nem is ismernek, max olyan felszínesen, mint ti, vagy még kevésbé!

nem vagyok rossz ember, ez biztos, a lelkiismeretem legtöbbször tiszta, és sosem teszek olyat, amivel másoknak ártok, segítek, akinek segíteni kell, és akit szeretek, teljes szívvel szeretek

2010. jún. 13. 23:20
 69/108 anonim ***** válasza:
100%
Akkor képtelenség hogy mindenki félreismer. Ilyen nincs. Ha a többséág azt mondja baj van, akkor abban van valami.
2010. jún. 13. 23:21
 70/108 A kérdező kommentje:

23:19es, ez mondjuk sajna igaz, mármint, annyira döntésképtelen, hogy gyakran ezért is húzom fel magam

én nem nagyon szoktam tökölni, teszem, amit tenni kell, de ő

mindig hallgat másokra, és ez zavar, épp azért is érzem, hogy mellettem kell lenni, mert megpróbálnám kicsit lábraállítani

így, ha másoktól függ és mások ennyire befolyásolják, rossz lesz minden számára

2010. jún. 13. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!