Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők. Mit tegyek ha így viselkedik az asszony?
Mióta meg van a gyerek azóta egyre jobban elmaradt a gyengédség szex.
Már igazából oda jutottunk el hogy nincs.
Pedig már dolgozik, gyerek is hétfőtől péntekig "munkaban", vagyis nincs itthon újra vissza kapcsolódott.
De nem igényli egyszerűen
Nem csak velem azt mondja mással sem.
Én meg mit kezdjek most?
A nők okosabbak mint hinnéd. Ne legyél te olyan biztos ebben.
De egy a lényeg. Ha neked jár a félrelépés akkor neki is. Ezt ne felejtsd el.
Utso.
Igen én sem vagyok biztos benne hogy elválni okos dolog.
Vagyis hogy most még kicsi a gyerek.
Azt nem értem hogy sok nő van ugyan ebben a szituációban ők hol vannak?
"Azt nem értem hogy sok nő van ugyan ebben a szituációban ők hol vannak?"
Az álmaidban.
Kérdező, nem vagy könnyű helyzetben. A lányok-nők - kis kivételtől eltekintve - azt tanácsolják, ne menj félre, még a férfiak azt, hogy bátran. Fura dolog ez. :)
Számomra amúgy az a riasztó, hogy a feleséged azt javasolja, menj félre, de diszkréten...
Ez, bár "kedves", engedékeny gesztusnak tűnik a részéről, közel sem a probléma megoldására irányuló kísérlet, és szinte biztos vagyok benne, hogy ha belemész, a végén Te húzod majd a rövidebbet.
Hogy mit tegyél? Próbáld meg rábírni, hogy elmenjetek párterápiára, szexológushoz, vegyétek igénybe szakember segítségét. Gondolom, anno nem véletlenül vetted el, nem véletlenül vállaltatok közösen gyereket. Az őszinte segíteni vágyás vezéreljen, ne a szex hiánya. Ő a feleséged, megérdemel ennyit. Ne tegyél olyat, amit nem tudsz meg nem történtté tenni.
Másrészről viszont, semmiféleképpen ne alázkodj meg, ne könyörögj és ne teperj a szexért, mert a sutba dobott férfiúi méltóság sem éppen kifejezetten vágykeltő...
Remélem, rendeződik köztetek a dolog.
32/F
47-es. Amiket leírtál az olyan szépen hangzik...ELMÉLETBEN. Mi már végigcsináltunk mindent amit lehetett, évek és egy vagon pénz ment el arra, hogy megváltoztassuk azt, amit nem lehet. Ha egy nő asszexuális, azzal soha a büdös életbe nem fogod megszerettetni a szexet. Neki csak felesleges kínlódás az egész. Ha nem asszexuális, csak éppen veled nem akar lenni, az is kb. veszett fejsze nyele kategória. Mert a "doki" azt mondta, akkor majd ezentúl minden okés lesz. Hát nem. Nekem már hányingerem van attól, ha csak belegondolok hogy úgy kell szexelni, hogy nem kívánja, nem élvezi a párom. Mi értelme van az egésznek így?
A szeretői viszonyról: a férfi 2 perc alatt lefekszik egy nővel, ha az a nő belefér a -tól -ig tartó széles tartományba. Viszont sajnálatos módon - az óriási világméretű reklámmal ellentétben - a nők nem b*szógépek. Egy nőnek lényegesen több kell annál, hogy "jöjjön már valaki, és d*gjon meg". Rengeteg a rossz kapcsolat, rengeteg férfi és nő gyötrődik a párja miatt, persze sokan közülük még maguknak is hazudnak. Egy jól működő kapcsolatból nem igazán kacsintanak ki a felek, de ami ma megy a világban több mint beszédes.
#48-as, igazad lehet abban, hogy könnyű az észt osztani kívülről, ezt aláírom; mindazonáltal fenntartom, hogy egy utolsó lehetőségként érdemes lenne meglépni, amit javasoltam; az, hogy nálad/nálatok sajnos nem működött, nem jelenti azt, hogy a kérdezőnél sem fog.
Persze garancia semmire sincs; ha ez a módszer sem válik be, akkor nagyot kell lépni, és nem csak a kérdezőnek, a feleségének is - egy kapcsolatba ugyanis mindenki a maga 100%-át kell, hogy beletegye.
Kompromisszumos, 'családvédő' megoldásnak tűnhet az elhajlási engedély; ha ők meg tudják oldani, jó, de sokaknak egyszerűen nem megy/menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!