Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom teljesen máshogy viselkedik amikor ketten vagyunk, illetve amikor a családjánál vagyunk. Az utóbbi viselkedése nagyon nem tetszik, másnál is van ilyen?
Ezt mindenképp beszéld meg vele.
Nálunk ugyanez a helyzet, csak haverokkal. Néha az az érzésem, mintha a haverjai előtt csak barátok lennénk, nem egy pár. Kettesben minden oké.
Én is elkezdtem vele beszélni erről, tedd te is ezt. Mást nem igazán tudsz szerintem. :/
Én egyébként arra gondolok, hogy a családja előtt feszeng talán, ezért ilyen. Ezt ki kéne puhatolnod neked is.
Nálunk is ilyen.
Beszélgettünk a dologról, ő is elismerte, de sok változás nincsen. Egyszerűen baromi feszültté válik, mikor otthon van, valószínűleg a családja miatt - a tesója megbízhatatlan, anyuka ráterhel minden családi problémát, én ezeknek tudom be. Nálunk az a megoldás, hogy viszonylag ritkán megyünk hozzájuk, az is megesik, hogy nem tartok vele. Illetve folyamatosan figyelmeztetem, hogy mennyire kifordult magából. Meglátjuk, hosszú távon ér-e valamit. :)
Az egyedülhagyósdi meg szerintem megszokás kérdése. Nálunk az ex rá volt cuppanva anyósra, szóval teljesen jól elvolt, ha magára lett hagyva, eleinte velem is ezt csinálta (volna). Viszont mi már együtt vagyunk egy ideje, jó párszor elmagyaráztam, hogy én nem ilyen vagyok, zavar, nem tudok mit kezdeni magammal, azóta erre jobban odafigyel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!