Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki nagyon tetszik. Szerintetek van esélyem?
6 éve gy buliban nagyon sokat ittunk és lefeküdtünk.
Azután évekig havonta 1-2 szer írtunk jól elbeszélgettünk ( volt hogy éjjelekig) de kb.ennyi.
Multkor felhívott jöhet - e kávéra. Meg is lepödtem. El is jött jót dumáltunk ( de azért kicsit nyomult de nem történt semmi). Azóta sokszor felhozta nem e - megyek filmezni át hozzá,borozni.
Persze nem vagyok naiv tuom mire megy a dolog ki.
A kérdés az hogy ebböl lehet több is? Esetleg egyenesen kérdezzek rá szeretne -e többet vagy majd alakul a dolog.
Nekem nagyon bejön. Mindig is bejött. De az évek alatt elkönyveltě hogy nem lehet több. Most valami változott bennem ennek ellenére. Lehet azért mert láttam öt.
Hány évesek vagytok?
Magához hív filmezni, nem nyilvános helyre pl. egy kávéra, ez nem feltételez komolyabbat egy dugásnál elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!