Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nem tetszik az alkatom, pedig csinos lány vagyok, megoldás?
Elvileg ehhez a magassághoz kb 5-10 kg plusz van rajtad, azaz még lenne mit fogyni.
De ezt CSAK AKKOR tedd, ha önmagad miatt meg az egészséged miatt akarod, azért, mert más valakinek nem tetszik, ne.
Az, hogy a "pasiknak" tetszel vagy sem, teljesen lényegtelen, ha a "párodnak" nem, akkor ez van. De azt nem értem, hogy akkor miért jött össze veled, ha nem az ö ízlésenek megfelelö vagy.
Szerintem két értelmes megoldás van:
1. Közlöd vele, hogy neked így jó, ahogy vagy, vagy elfoga, vagy mehet
2. Elküldöd, hogy keressen mást, meg te is keresel olyan valakit, aki nem akar emgváltoztatni.
Ez most vagy kamu, vagy te ferdítesz az alakodról és adod elő, hogy te vagy Mal Malloy és a gonosz férjednek ez sem kell.
Aztán kiderül, hogy előbb gurulsz, mint mész...
Nem mondjatok már hülyességet! 165 cm vagyok 60 kg és szeretik az alakom. Kerek fenekem van, szintén kis mellem, de formás lábam és hasamon is látszik az izom, igaz homokóra testalkatom van, de az majdnem olyan mint a Kérdezőnek. Karban lehetnék erősebb, de összességében feszes vagyok és nem folyok szét. Nem mindegy, hogy milyen a testfelépítésed, az a 61 kg leadott víz minimális zsírral vagy leadott zsír és egy picit felszedett izom.
A pasit viszont cseréld le. Minek van veled ha csak alázni tud?
Jó ez az oldal, itt mindenkinek álomteste van. Jeeee, ez a jóvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!