Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nem tetszik az alkatom, pedig csinos lány vagyok, megoldás?
Kukába való a srác, nem tisztel, nem becsül.
Egyébként érdekes, hogy van egy kérdező, akinek nincs problémája magával, elégedett és csinosnak érzi magát, erre jön egy kommentelő, és megpróbálja elhitetni vele, hogy nem csinos. Se.gfejek vagytok.
Tök mindegy hány kiló vagy,az a lényeg, hogy magadnak tetszen az alakod, ne másnak akarj megfelelni. A súly nem sokat jelent, kár azzal foglalkozni hogy kinek milyn magasan hány kilósnak kell lennie. Az izom nehezebb mint a zsír, és ha sportolsz akkor esélyes hogy izom is van rajtad. Én 170 cm-hez voltam 49 kiló és most vagyok 60, annak köszönhetően hogy rendszeresen elkezdtem edzeni. Továbbra is vékony, de nem pálcika. Az exemnek volt az a nézete, hogy nekem 50 kiló körülinek kell lennem, 55 kiló felett már sok. Nem emiatt lett kifejezetten ex, de ez sem növelte az önbecsülésem, és a legjobb döntés volt megszabadulni attól a gyökértől és találni valakit, aki tényleg szeret és megbecsül...
Már nem azért, de egy kapcsolatban nem kéne olyan nagy tragédiát jelentenie +/-5 kilónak, ha valakit szeretek, akkor vékonyan és kicsit husisan is szeretem. Én sem azért vagyok a párommal, mert egy görög isten, lehetne jobb "alakja" - de nem ez a lényeg, a személyisége mindent visz, amiatt vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!