Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nem tetszik az alkatom, pedig csinos lány vagyok, megoldás?
Ez szerintem nem vékony, hanem átlagos alkat.
Én kicsit magasabb vagyok és 51 kiló, de így is tudok p.ncit hajtogatni a combom felső részèn..
Ses ruhákat hordok. Ha rajtad még van 10 kiló zsír és nem izom, akkor én a helyedben nem lennék kibékülve az alakommal. Én szeretek karcsú lenni és narancsbőrmentes.
Persze nem vagyunk egyformák, máson nem zavar a zsír, szóval, ha tetszel így magadnak, ne a testeden változtass, hanem a pasin. Viszont ne áltasd magad, nem vagy vékony, de attól még nyújthatsz kellemes látványt. Az átlagos és a kövér nők is lehetnek szépek és vonzóak.
Hagyd ott.
Az nem kapcsolat, ahol így beszél veled a másik. Persze, ha már úgy érzed, nem egészséges, amit a másik csinál, lehet és kell is neki szólni, de ha ő úgy beszél, mint ahogy leírod, akkor bunkó.
Én hasonló magassághoz több vagyok, mégsem szoktak lekövérezni, már több pasinak is tetszettem, és lassan 2 éve kapcsolatban élek. :) Nyilván szeretnék vékonyabb lenni, de így is a fő táplálékaim a csirkemell, hal, rizs, zöldségek, és ha (néha) van is itthon gyümölcs vagy édesség, abból is megtartom a mértéket. Kipróbáltam milyen, hogy ha csökkentem az adagokat, és grammra pontosan kiszámolom a tápanyagokat - na, ezt 8 hónapig bírtam. Utána elegem lett a folyamatos szédülésekből, sőt néha beszélgetés közben nem tudtam felidézni azt sem, hogy fél perccel ezelőtt mit mondott a másik. Ja, és minden betegséget elkaptam, mert legyengült az immunrendszerem.
Most azért edzem, hogy izmosabbá, ezáltal formásabbá váljak. A barátom megemlítette, hogy a hátamra kellene gyúrnom, mert oda eddig elég kevés izom jutott, de nyilván nem úgy mondta, hogy 'fujj, nincs izom a hátadon, de sz*rul nézel ki.'
Amíg te elégedett vagy magaddal, és nem az látszik rajtad, hogy az önbizalomhiány uralja a napjaidat, addig szerintem nem kellene, hogy rosszul érezd magad. A fiúknak meg tényleg, komolyan tetszel, ha azt mondják, tudod, ők nem játszmáznak, mint a nők.
Lehet, hogy pont a pasidnak nem jössz be, de ez van. Más majd jobban megbecsül.
21/L
Nekem is körte-alkatom van, 165 cm-hez 62 kg vagyok, és az én párom is szívesebben látna 5 kg mínusszal, de az alkatom (így pl. a nagy, kerek fenekem) imádja. Ha a pasid ezzel sem tud kibékülni, azaz azzal, amin nem változtathatsz, én sem értem, miért jött össze veled, hogy aztán csak romboljon. Ugyanez áll arra, ha te így tök jól érzed magad: szintén nem látom értelmét a piszkálódásának, az csak aláás a kapcsolatnak, ha kikövetel valamit meggyőződésed ellenére. Ráadásul bántással...
Párom szeret és tisztel annyira, hogy ne zaklasson a témával, és így is nagyon kíván. Én is ennél sokkal durvább hiányosságokat fogadtam már el másokban, mert voltak annyira értékesek és szerethetőek a számomra. Ha én nem akarnék magam is formás -vékony alakot, és nem szeretnék, edzeni, mozogni, párom elfogadna a jelenlegi külsőmmel is. Ezért érzem azt, hogy nálatok nem csak itt nem működik valami jól.
#14 vagyok. Azt elfelejtettem, hogy egyszer már sikerült 57 kg-ra lefogynom, de ez a folyamatos stressz miatt volt. Egy hozzám nagyon közelálló személy volt rákos és halt meg, ekkor fogytam ennyit.
Erre a súlyomra már azt mondták, hogy nádszál vagyok, többen alultápláltnak is neveztek. Van, aki meg 170-hez 55, mégsem tűnik egészségtelennek. Szóval ez az eloszlástól is függ.
Nem szeret! Csak mondom. Ha szeretne,eleve nem így mondaná. Mégha a vékony lányok is tetszenének neki,nem bántana meg,finoman vezetne rá!
Nekem 20+ om van.Alítólag nem vészes.Volt aki udvarolt is.
Te nagyon okés vagy! Keress valakit,aki Szeret és elfogad!
Köszönöm a válaszokat!
Nem csak háj, hanem izom is van rajtam, mivel elég sokat mozgok, mostanában rendszeresen, de mindig is szerettem sportolni ezért deréktól lefele vagyok izmos mert az olyan sportokat szeretem ahol a fenék és a láb dolgozik. Vagy futni járok vagy biciklizni vagy itthon csinálok edzésgyakorlatokat napi szinten. Az édességeknek nemet mondok, már csak gyümölcsöket eszek max mikor megkívánom mert valakinek szülinapja van eszek egy kis bonbont.
A fenekem nem tetszik neki, pedig ha én megnézem a tükörben formás kerek, feszes feneket látok ami nem csak zsír, ezért nem tudom megérteni hogy neki miért nem tetszik. Valószínűleg a széles csípőm miatt látszik nagyobbnak. Nagyon kritikus tudok lenni magammal, ezért nem értem hogy hova fogyjak még, ha én kezdem elfogadni a testem hisz sose volt egészséges testképem. Sokak szerint nem szabadna többet fogynom így aztán nehéz dönteni hogy most mégis mit kezdjek magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!