Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők. Mit tegyek ha így viselkedik az asszony?
Mióta meg van a gyerek azóta egyre jobban elmaradt a gyengédség szex.
Már igazából oda jutottunk el hogy nincs.
Pedig már dolgozik, gyerek is hétfőtől péntekig "munkaban", vagyis nincs itthon újra vissza kapcsolódott.
De nem igényli egyszerűen
Nem csak velem azt mondja mással sem.
Én meg mit kezdjek most?
Nem csak!!
De bevásárolni és főként én szoktam.
Attól hogy nincs sex és igénye sincs rá annak semmi köze a házi munkához.
Illetve csak akkor ha mindent ő csinál!!!
De mint írtam nem mindent!!!
Azt még nehogy bemagyarazza bárki hogy én csináljak meg mindent hogy ő csak pihenjen itthon és akkor esetleg majd ad valami kedvességet!!
Az meg hogy beszéljünk az már rég nem pálya. Lerágott csont. Sokx lerágott!!
"Azt még nehogy bemagyarazza bárki hogy én csináljak meg mindent hogy ő csak pihenjen itthon és akkor esetleg majd ad valami kedvességet!!
Az meg hogy beszéljünk az már rég nem pálya. Lerágott csont. Sokx lerágott!!"
B+, csak a leírtakból tudunk véleményt alkotni, de nagyon okoska. Miért kell minden k..rva szót harapófogóval kihúzni belőled?
100. komment helyet célszerűbb lett volna már az elején egyben leírni, hogy kinek mi a feladata, hisz közös háztartás, közös teherviselés is.
Pedig egy jó kapcsolat titka az őszinte nyílt kommunikáció bármiről. Ha nincs kommunikáció, akkor halott az egész dolog.
Akkor válj el, ennyi.
Nem vagyok ennyire önző.
Gyerek megszenvedi mind azt ha engem mind azt ha az anyját nem látja
Hova vállajon be többet? :D
Igazából csinálhatna mimdent nem? :D
Nos, ahogy elnézem már próbáltal vele beszélni. Én megmondanam neki, hogy attól, hogy neki nincs neked még vannak igényeid-ami egy tök normalis dolog-szóval találjon ki valamit ami neki is járható út mert nyilvan ha ő soha nem akarja akkor idővel ezt megunod és valószínűleg másnak lesz kedve.
Tudtad értelmezni a párbeszédet? Kétlem, mert akkor nem emelted volna ki azt a bizonyos részt.
Azt akkor írtam, mikor még csak fél információt közölt a kérdező.
Ő kinyilvánította hogy elfogadja és megérti hogy vannak igenyeim.
Azt mondta hogy keressek valakit csak ne nyíltan
Igen persze.
Csak gondolj bele melyik nő vállalja be hogy csak szex és csak szereto.
Elmondom egyből lelép.
Hol találok olyat aki ezt bevállalja és Budapest környéki és be is jövünk egymásnak?
Egyébként nehogy keress már valaki mást, mégha a feleséged is mondta.
Akkor is sz..rul fog neki esni, hogy mással d..gsz, mégha nem is mondja. Pszichésen bántani fogja.
És ezzel is azt mutatod, hogy itt egy nehéz időszak és nem állsz ki mellette, nem vagy elég türelmes hozzá, hanem könnyen feladod az egészet.
Meg azért ott a gyerek. A gyerekek nagyon jó megfigyelők. Szóval ne akarj a gyerekednek csalódást okozni.
Biztos, hogy csak átmeneti állapotról van szó.
Ha valóban szereted a párod, akkor kitartasz mellette jóban-rosszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!