Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők. Mit tegyek ha így viselkedik az asszony?
Mióta meg van a gyerek azóta egyre jobban elmaradt a gyengédség szex.
Már igazából oda jutottunk el hogy nincs.
Pedig már dolgozik, gyerek is hétfőtől péntekig "munkaban", vagyis nincs itthon újra vissza kapcsolódott.
De nem igényli egyszerűen
Nem csak velem azt mondja mással sem.
Én meg mit kezdjek most?
Oké 11,de kB visszafordítható ugyan úgy azokra, akik leszarják, hogy az intimitás ugyan olyan alapvető igény különösen kapcsolatban, mint a víz pl.
31/f
Valahogy mindig a férfi a hibás. Vicc, komolyan. Egy kapcsolat szerves része a szex is, és nem úgy van, hagy " nahh jól van kipottyantottam a trónörököst aztán majd az évi kötelező egy-szigorúan szülinapon-misszionáriust végig szenvedem"
Sok nő tényleg úgy viselkedik ilyenkor, hogy gyerek aztán vége van az érdeklődési körnek. A kérdező nem szexpartnert keres hanem megoldást amire az elmondottak alapján a neje pont szarik. Ha meg nem segít otthon akkor azt a nőnek kéne szóvá tenni
De mily "furcsa", megkérdeztem a kérdezőtől, hogy ő vajon mit segít a párjának a háztartásban és a gyereknevelésben, de azóta olyan csend van, hogy csak na. Még válaszra se méltatja ezt a feltevést.
Jó lenne, ha ezzel is tisztában lennénk, hogy használhatóbb választ tudjunk neked adni.
Köszönöm szépen az intelligens hozzászólásokat.
Tehát amikor kezdődött a dolog sokmindent megtettem.
Romantikus vacsora.
Wellness hétvége.
Stb.
De mikor elmentünk 2esben gyerek nélkül pár napra akkor ott az volt hiányzik a gyerek.
Alvasnal is alig aludt nincs ott a gyerek.
11.es Másik értelmes hozzászólás.
Ha te olyan helyzetbe lennél mint én kíváncsi lennék hogy mit tennél.
De ilyenkor jön az intelligencia hogy elválik és külön.
Ilyet az ír akinek nincsen gyerek. (Nekem se lenne én is megtennem)
Vagy olyan ír aki egyszerűen önző!!
Leszarom mi lesz a gyerekkel nekem nem jó és ez a lényeg!!
Házi munka az úgy van hogy most pl nem mosogatok mert 3ujjam sérült de előtt volt hogy ő 14-21ig dolgozott én meg 7-17ig.
Gyerek ő vitte én hoztam.
Lecke velem fürdés vacsora velem.
Vacsora neki is.
A házimunka számodra kimerül csak a mosogatásban?
Főzés, mosás, takarítás, bevásárlás, porszívózás?
A gyereknevelés se annyiból áll, hogy vele vagy míg megírja a leckét, lefürdeted, meg megvacsoráztatod, meg érte mész a suliban.
Aztán csodálkozol, hogy a párod a többi munka miatt kivan, rád meg már nincs energiája.
Vállalj már be több mindent, könyörgöm, ha azt szeretnéd, hogy veled is foglalkozzon a feleséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!