Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nők. Mit tegyek ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők. Mit tegyek ha így viselkedik az asszony?

Figyelt kérdés

Mióta meg van a gyerek azóta egyre jobban elmaradt a gyengédség szex.

Már igazából oda jutottunk el hogy nincs.

Pedig már dolgozik, gyerek is hétfőtől péntekig "munkaban", vagyis nincs itthon újra vissza kapcsolódott.

De nem igényli egyszerűen

Nem csak velem azt mondja mással sem.

Én meg mit kezdjek most?

2018. ápr. 28. 14:34
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Így korrekt volt a kérdés.

És jogos.

Amúgy nem hiszem hogy ez volna a gond.

Én olyan vagyok hogy csak akkor tudok elmenni nagyot élvezni ha látom hogy ő is élvezte

2018. ápr. 28. 18:49
 32/59 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy már nem szeret, ezért nem kiván már veled semmi ilyesmit (hiába mondta, hogy mással sem), ezért is mondta, hogy keress mást. Mert egyszerüen nem érdekli a dolog. Az sem ha mással vagy. Csak elválni meg nem akar, mert így kényelmesebb, egyedül nehezebben boldogulna, pl. Ki hozza el délután a gyereket, ill. megélhetési szempontokban is lehet így könnyebb.

Próbalj vele még egyszer beszélni erről, lehet nem jól közelíted meg a témát. Aztán ha nem sikerül semmi ertelmeset kihozni belőle, akkor én a válást javaslom. Az nem azt jelenti, hogy a gyerekedet nem látod többé, bár nyílván kevesebbet mint most, ha az anyjával marad. De egy ennyire semmilyen házasságban benne maradni hosszú távon nem lenne jó. Egy életünk van, igyekezni kell a lehetőségekhez mérten minnél boldogabban leélni.

2018. ápr. 28. 19:13
 33/59 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező! Nálunk is ugyanez a helyzet. Akkor lássuk a részleteket: Jól keresek, adok magamra, fiatalos a külsőm, nincs hasam, széles a vállam, magas vagyok stb., főzök, mosok, takarítok, bevásárolok, barkácsolok, ügyeket intézek, gyerekkel vagyok. Kedveskedek, simogatok, masszírozok... A létező összes dolgot megcsinálok, amit egy férfi megtehet, és ezt komolyan mondom. Szex? Gyengédség? Na az nincs... Én tudom hogy ennek már esélye sincs meg a házasságomban, hiszen egy nő a leggaládabb, leghitványabb férfivel is ágyba bújik, és doromboló cica lesz... ha ott van az a "HA".

Szóval kedves barátom az van, hogy nincs szex és nem is lesz...más opció meg nincs ebben a felállásban.

Többen mondogatják hogy le kell ülni megbeszélni. Hát ja, és mit? A szex egy ösztönös dolog, amikor már tudatosan kell csinálni megette a fene.

Kérdező! Sajnálom, de nem kellesz a feleségednek mint férfi, nem mozgatsz meg benne semmit, akárcsak én. Ne keresd magadba a hibát, lenne olyan nő, akinek alapból is bejönnél...

2018. ápr. 28. 20:17
 34/59 A kérdező kommentje:

Utso....Én lehet hogy ennyire nem vagyok jó pár mint te nem főzök sütök és nem mosok.

Takarítás is porszívó és mosogatás rendrakas az van.

De kint egy nem kis udvar amin én ültettek fát bokrot rózsát. Füvet én nyirom.

Én belül sokat segítek míg ő kint semmit!!!

Amibe igazad lehet hogy ha tervezni kell a szexet megbeszélni az már nem ösztönös.

Az már sokat nem ér.

Volt egy kozmetikus barinom ő egyfolytában azt mondta hogy sok házas nő vendége panaszkodik hogy otthon nincs semmi vagy van de kevés és H igényelnek.

Csak azt nem értem hol vannak ilyen nők?

2018. ápr. 28. 21:35
 35/59 anonim ***** válasza:
Annyi a különbség a férfiak és a nők között, hogyha egy nő szexelni akar, akkor minden újjára 1.000 férfi akad egy másodperc alatt. Viszont ha egy férfi akar szexet, akkor ha nem egy félisten, akkor felejtse is el az egészet. Szóval ha egy házas nőnek kell egy szerető, akkor 10/10 esetleg a 10/9-es férfiakból fog mazsolázni, eldöntheti hogy milyen magas legyen, milyen hajszínnel, szemszínnel, milyen idős legyen, tetovált rosszfiú vagy értelmiségi... bárkiből választhat, a felhozatal óriási. Akkor most próbálj te egy szeretőt találni! A lehetetlen és a reménytelen közötti zónában találtad magad, ugye?
2018. ápr. 28. 23:27
 36/59 anonim ***** válasza:
70%

Vegigolvastam. Barhogy is dontesz ne legyen lelkiismeret-furdalasod. Nagyon nem ertek egyet azzal az allasponttal, hogy terden csuszva kene konyorogni a szexert es azonnal vadlon esnek neki a kerdezonek veg nelkul sorolva az esetleges hianyossagokat, mintha egyedul o lenne a felelos a helyzetert.

Elmondom mi a helyzet. A libido csokkenese es hianya az valamilyen szinten egy betegseg. A korpas haj es az allandoan leragott korom is az. Na most ha en beteg vagyok akkor igyekszem kikuralni sajat magamat es a kornyezetemet a leheto legkisebb mertekben terhelni. Ha teljesen elmenne a vagyam igencsak megijednek es nem varnam meg, amig a parom elkezd panaszkodni, hanem utana jarnek a dolognak. Azert tennem ezt, mert egy felnott, cselekvokepes ember vagyok, akinek fontos az egeszsege es a parja boldogsaga. Ehhez kepest a kerdezo neje szarik az egeszre. Egy utolso igenytelen es onzo no, aki inkabb elkuldi a ferjet mas nohoz, csak neki ne kelljen megeroltetnie magat. Ez az egyetlen helyes nezopont, a feleseg siratasa meg sajnalata csak valami puritan felsobbrendu gogbol szarmazik.

Ha meg a hazimunka felosztasaval van bajom akkor SZOLOK, nem pedig szexmegvonassal buntetek. Undorito dolog, nem igaz h egyesek ezt nem latjak.

Kerdezo, mi lehet az oka ennek? Mert itt csak az eredmenyt meg a teljes elutasitast latjuk.

2018. ápr. 28. 23:44
 37/59 anonim ***** válasza:
43%
Egy utolsó féreg vagy. Tudod, az embert az különböztetni meg az állatoktól hogy tud az ösztönein uralkodni. Te inkább az állat felé hajlasz.
2018. ápr. 29. 11:37
 38/59 anonim ***** válasza:

Mekkora a gyerek, ha jól értem már iskolás.

Tehát ez 5-6éve tart?

Másik gyereket nem akar?

2018. ápr. 29. 11:45
 39/59 anonim ***** válasza:
23%
37-es- Majd ha te is benne leszel egy ilyen helyzetben akkor okoskodj! Szerintem fordítva ülsz a lovon. Egy átlag pasi, akinek le van rombolva az önbizalma, szereti a gyerekeit mit tegyen? Váljon el? Minek? Jobb lesz? Nem! Honnan szerezzen egy új nőt? Elvált középkorú férfi gyerekkel, közepes egzisztenciával a kutyának sem kell. Félre kell menni, ennyit megérdemel az asszony is. Sőt...
2018. ápr. 29. 12:00
 40/59 anonim ***** válasza:

Miért is érdemli meg az asszony hogy félre menjen a férje?

Remélem fordítva is így gondolod. Ha anyuka akár félre menni ő is érdemelje már meg, rendben?

Mert simán lehet hogy állítása ellenére, mással nagyon is félre..... csak a férjével nem.

2018. ápr. 29. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!