Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha így viselkedik a barátnőm?
4 hónapja vagyunk együtt, ő 21 éves én pedig 25.
A probléma az, hogy soha nem tudunk megbeszélni dolgokat, mert mindig kiakad minden apró dolgon valamint mindig lemondja a találkozókat, és kb. 2 hetente látjuk egymás 1-2 órára, amikor itt lakik egy utcányira..
Az indokok a következőek: fáradt vagyok, fáj a lábam, fáj a sarkam, hánytam stb.
Bezzeg a barátnőjével van ideje eljárkálni kávézni, meg stb. :)
Próbáltam már megbeszélni szépen a dolgokat, de egyszerűen ez lehetetlen.
Próbálok kedves lenni, de agresszív, leszánalmasoz, leovisoz, meg még van jópár ilyesmi..
A lényeg, hogy nekem sosincs igazam, még akkor sem, ha elmondom mi bánt.
Legutóbbi eset:
Megbeszéltük, hogy elmegyünk fagyizni vasárnap.
Aznap reggel szokásosan lemondta, mert hogy fáj a lába, de előrukkolt azzal, hogy arra gondolt, hogy jövő héten grillezhetnénk nála, és este azért kijön beszélgetünk egyet.
Nos.. velem ugyebár lemondta a fagyizást, de a szüleivel el tudott menni szintén fagyizni, a fájós lábával.. :)
Az estit beszélgetést szintén lemondta, mert "2x hányt"....
Nos én egyáltalán nem csináltam ügyet ebből az egészből, pedig nagyon bántott a dolog, de este olyan flegma volt, hogy egyszerűen kijött belőlem. azóta nem is beszéltünk... szokásosan én voltam a hibás, meg, hogy féltékeny vagyok a családjára...hogy mi?! :D
És, hogy üljek csak itthon, szánalmas vagyok, hogy nem tudok magamnak programokat szervezni, és azért vagyok féltékeny arra, hogy a csalájdával elment fagyizni.. (holott egész nap azt vártam, hogy menjünk sétálni.)
Nos.. szeretem ezt a lányt, de nem tesz egyáltalán boldoggá, és elnyomva érzem magam, ráadásul a hiánya többet van velem, mint Ő.
Nagyon egyedül érzem magam miatta.
nyílván nem mindig az a kifogás, hogy hányik.. ez csak egy példa volt :)
bár rosszul fogalmaztam meg, ez tény.
"Szeretem ezt a lányt"
Ez sajnos nyilvánvalóan egyoldalú.
"én egyáltalán nem csináltam ügyet ebbōl az egészbōl, pedig nagyon bántott"
Pontosan ezért történik veled mindez.Nincs egészséges érdekképviseleted, bármit lenyelsz, mert nem szereted és tiszteled saját magadat.
A kulcsszó: Önbecsülés.
Szerintem mondd meg neki, hogy az is elég szánalmas, hogy szakítani akar, de még ahhoz is egy lusta gáci.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!