Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha így viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha így viselkedik a barátnőm?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt, ő 21 éves én pedig 25.

A probléma az, hogy soha nem tudunk megbeszélni dolgokat, mert mindig kiakad minden apró dolgon valamint mindig lemondja a találkozókat, és kb. 2 hetente látjuk egymás 1-2 órára, amikor itt lakik egy utcányira..

Az indokok a következőek: fáradt vagyok, fáj a lábam, fáj a sarkam, hánytam stb.

Bezzeg a barátnőjével van ideje eljárkálni kávézni, meg stb. :)

Próbáltam már megbeszélni szépen a dolgokat, de egyszerűen ez lehetetlen.

Próbálok kedves lenni, de agresszív, leszánalmasoz, leovisoz, meg még van jópár ilyesmi..

A lényeg, hogy nekem sosincs igazam, még akkor sem, ha elmondom mi bánt.

Legutóbbi eset:

Megbeszéltük, hogy elmegyünk fagyizni vasárnap.

Aznap reggel szokásosan lemondta, mert hogy fáj a lába, de előrukkolt azzal, hogy arra gondolt, hogy jövő héten grillezhetnénk nála, és este azért kijön beszélgetünk egyet.

Nos.. velem ugyebár lemondta a fagyizást, de a szüleivel el tudott menni szintén fagyizni, a fájós lábával.. :)

Az estit beszélgetést szintén lemondta, mert "2x hányt"....

Nos én egyáltalán nem csináltam ügyet ebből az egészből, pedig nagyon bántott a dolog, de este olyan flegma volt, hogy egyszerűen kijött belőlem. azóta nem is beszéltünk... szokásosan én voltam a hibás, meg, hogy féltékeny vagyok a családjára...hogy mi?! :D

És, hogy üljek csak itthon, szánalmas vagyok, hogy nem tudok magamnak programokat szervezni, és azért vagyok féltékeny arra, hogy a csalájdával elment fagyizni.. (holott egész nap azt vártam, hogy menjünk sétálni.)

Nos.. szeretem ezt a lányt, de nem tesz egyáltalán boldoggá, és elnyomva érzem magam, ráadásul a hiánya többet van velem, mint Ő.

Nagyon egyedül érzem magam miatta.

2018. ápr. 23. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, kis hlye a párod, már bocsi, talán talonban tart ott; és van neki mása is. Nem érett még egy komoly párkapcsolatra. Ő nem felnőtt ember; hanem egy nagyra nőtt gyerek; egyáltalán nem akar párkapcsolatot, nem is akar elköteleződni; nem nagyon érdekled őt; semmi érdeklődést nem mutat, pedig elvileg együtt lennétek; én nem foglalkoznék vele. Szerintem nem érdemel meg téged; és nem érdekled őt. Ez így nem egy párkapcsolat. Nem igazán van szüksége rád; talán csak annyira, hogy elmondhassa másoknak, dicsekedhessen, hogy van barátja. Konkrétan telibe tojik; nem is értem, hogyan alakult az ki, hogy te a barátnődnek nevezzed. Milyen barátnő, hát ő mégcsak nem is haver. Ő semmi az életedben; gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne; nem is lenne benne az életedben/ nem létezne. Nem értékel másokat, fogalma sincs ennek a kiscsajnak arról, hogy milyen egy párkapcsolat; hogy milyen lelki magasságokat élhetnétek meg együtt, ha foglalkozna veled.
2018. ápr. 23. 22:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszerű: nem szeret, nem akar veled lenni. Tudom hogy ez kemény, de szakíts vele.
2018. ápr. 24. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!