Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan haragszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan haragszik rám a barátnőm, mert a kérésem ellenére átjött megbetegített, én meg hazatanácsoltam? 25f

Figyelt kérdés

kedden találkoztunk utoljára, közbe sajnos lebetegedett elég csúnyán, láza is volt, napok óta tüsszög, folyik az orra, levegőt nem kap..

-

beszéltünk telón, mondtam neki, h akkor a hétvégén ne találkozzunk majd ha kihordja a betegséget.. neten amugyis mindig beszélünk egymással.... erre átjött tegnap mert már nem birta ki nélkülem.. hát mondhatni egyáltalán nem örültem neki..mondtam is neki mi lenne ha hazamenne mert tiszta takony, erre felhúzta a piros orrát megsértödött duzzogott, h biztos nem akarom látni meg h csak egy fél órára akart átjönni..köszönés nélkül bevágta az ajtót hazament

-

ma reggel eldugult orral ébredtem, fojtogat a tüsszögés, végeláthatatlanul folyik az orrom, fáj a fejem..nem találom a helyem a lakásban és a barátnőm is felidegesitett a tegnapi dolgaival..pedig előre szóltam neki h ne találkozzunk..marhára nem hiányzott nekem ez a betegség most

-

felhivtam telón de még mindig azon van kiakadva h nem akarom látni megh biztos már nem szeretem őt holott szó sincs erről..tiszta ideg vagyok miatta

2018. ápr. 7. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem miatta lettél beteg, legalább 48-72 óra kell az influenza elkapásától számítva a tünetek megjelenéséig. Lehet 12 is, de akkor nagyon ramaty az immunrendszered. És igen, jogosan haragszik rád. Ha nincs testi kapcsolat és rendesen átszellőztetsz, akkor nem kaphatod el. Megértem ha kidob, mert jobban picsogsz mint egy kislány. Növessz már tököt!
2018. ápr. 7. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Mi lesz, ha összeköltözöl valakivel? Hazaküldöd az anyjához, amikor beteg lesz? :D nálunk ez úgy a normális (tizenév együttélés után is), hogy ha a párom nem lát ki a takonytól és fáj a torka meg lázas, akkor főzök neki teát, veszek sok gyümölcsöt, C vitamint és ápolom. Bár lehet inkább el kellene költöztetnem valahova amíg meg nem gyógyul...
2018. ápr. 7. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem se tőle kaptad el. Ilyen hamar nem jelentkeznek a tünetek. Nálunk ha valaki így lebetegszik (3 gyerekes család vagyunk) legalabb 2-3 nap, mire másnál is jelentkezik, de van, hogy nem kapja el egyikünk sem, pedig mi ténylegesen egy fedél alatt élünk, nem csak villámlátogatás van.

Tényleg nem tudom mit csinálnál ha együtt is élnétek, azért gáz, hogy ilyen nebáncsvirág vagy férfi létedre.

2018. ápr. 7. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
A volt párom hasonlóan félt a betegségektől, mint te is. Együtt laktunk 3 évig, egy nagy családi házban, a megfázás legkisebb jelére is külön aludtunk, volt olyan, hogy 5 hónapig nem voltunk együtt (semmilyen formában). ha tényleg beteg voltam szinte rám se nyitotta az ajtót. Persze ha ő volt beteg elvárta, hogy ápoljam. mondanom sem kell, hogy nem véletlenül nem vagyunk már együtt.
2018. ápr. 7. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor kegyetlen hányós vírust szedtem be. Párom ült mellettem az ágyon, és vitte a lavórt kiüríteni. Ez a törődés. A te barátnőd betegen átment hozzád, te meg hazaküldted, mert egy aszott immunrendszerű macskajancsi vagy. Ez meg az önzés.

De jó nekem. És szegény barátnőd. :/

2018. ápr. 7. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

Te mekkora bunkó vagy!

Párom is volt, hogy tiszta takony, alig lát, lázas, de nem kerülöm, meg hazazavarom, hanem ÁTMEGYEK hozzá és főzök neki levest, teát.

Neked nem alap foglalkozni azzal, aki beteg? Vagy ha együtt fogtok élni, akkor is kirakod az erkélyre?! Te hülye vagy, komolyan mondom.

2018. ápr. 7. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Sheldon :DD Viccet félretéve elég bunkó voltál vele.Nem értem minek neked barátnő ha nem vagy vele képes foglalkozni amikor beteg. Ha beteg a párom csinálok neki Neo Citrant,mérem a lázát és ápolom..

Hihetelen vagy..

2018. ápr. 7. 23:42
 18/18 anonim ***** válasza:
*hihetetlen
2018. ápr. 7. 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!