Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan haragszik rám a barátnőm, mert a kérésem ellenére átjött megbetegített, én meg hazatanácsoltam? 25f
kedden találkoztunk utoljára, közbe sajnos lebetegedett elég csúnyán, láza is volt, napok óta tüsszög, folyik az orra, levegőt nem kap..
-
beszéltünk telón, mondtam neki, h akkor a hétvégén ne találkozzunk majd ha kihordja a betegséget.. neten amugyis mindig beszélünk egymással.... erre átjött tegnap mert már nem birta ki nélkülem.. hát mondhatni egyáltalán nem örültem neki..mondtam is neki mi lenne ha hazamenne mert tiszta takony, erre felhúzta a piros orrát megsértödött duzzogott, h biztos nem akarom látni meg h csak egy fél órára akart átjönni..köszönés nélkül bevágta az ajtót hazament
-
ma reggel eldugult orral ébredtem, fojtogat a tüsszögés, végeláthatatlanul folyik az orrom, fáj a fejem..nem találom a helyem a lakásban és a barátnőm is felidegesitett a tegnapi dolgaival..pedig előre szóltam neki h ne találkozzunk..marhára nem hiányzott nekem ez a betegség most
-
felhivtam telón de még mindig azon van kiakadva h nem akarom látni megh biztos már nem szeretem őt holott szó sincs erről..tiszta ideg vagyok miatta
Nálunk fordított helyzet volt. Távkapcsolatban élünk, a párom lebetegedett és felhívott, hogy nagyon hiányzom neki, de ebben az állapotban nem szeretne vezetni, ráadásul engem sem akar megfertőzni. Rossz volt, hogy nem láthatom, de ugyanakkor teljesen igaza volt.
A barátnőd ebben a helyzetben szerintem kissé önző volt.
36/N
Sztem azert tul spilázod a dolgot
A legtobb ember ilyen apolja a parjat.taet foz neki stb
Nem pedig hazazavarja
Betegen elment hozzad te meg elzavarod??!Taps!!
Ez nem tart sokaig,talan mar a szakitast fontolgatja
En biztos nem birnalak elviselni,ha beteg lennel le se szarnam a fejed
napi 1szer felhivnalak h elsz e még?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!