Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ördögtől való az, ha azt szeretném, hogy a házimunka nagyobb részét a barátnőm végezze?
Értelmes emberek vagyunk, nemrég költöztünk össze, de már most nem úgy működnek a dolgok, ahogy számítottam rá. A barátnőm szigorúan, szinte pontosan kiméricskélve felosztja a házimunkát kettőnk között, és kikötötte, hogy nem hajlandó egyedül háztartást vezetni, pedig az összeköltözés előtt házias nő benyomását keltette. Én azt hittem, nem kell komolyan venni, de amikor nekem kellett volna főzni szerinte, nem tettem, akkor nem volt hajlandó kaját csinálni. Én éheztem, ő pedig végül rendelt magának.
Nagyon stresszes és komoly munkám van, mérnök vagyok, multinál dolgozom, nagy a hajtás, ő pedig gyerekpszichológus. Meg van sértődve, ha kicsit is célzok rá, hogy sokkal komolyabb szakmaiságot, kötélidegzetet és versenyszellemet igénylő munkám van, szerinte ezzel lenézem az ő szakmáját, pedig nem igaz, csakis arra célzok, hogy úgy lenne igazságos, ha a "női" feladatokat ellátná, legalábbis nagyobb részben mint én.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
"Az én párom is elvárta, megértettem, nem csaptam ekkora patáliát. "
Mert ostoba vagy. Elvarta???? Es te ugortal, mint a kutya?
Nos. Te nem vagy no, akkor nem irnal igy.
En is elvarom. Ezentul csak a ferjem fog mosni es fozni....
Inkább maradok egyedül mint bárki szolgája legyek.
Ő nem az anyád. Felnőtt nő. Nem várható el, hogy, anyáskodjon.
Ha gyereknek érzed magad, keress komplexusos nőt.
Tanulj meg főzni. Nem nagy dolog.
Talán boldogabb lenne a párkapcsolatod, ha nem az elvárásokról szólna, hanem egymás kölcsönös tiszteletéről. Ha erre képtelen vagy, ne légy kapcsolatban.
Amíg nem volt barátnőd addig hogy nem haltál éhen a szrkupac tetején? Ha akkor meg tudtad csinálni, meg tudod most is. Vagy azért szereztél nőt, hogy már ne kelljen? Vagy előtte anyuci törölte ki a fenekedet? Ez van, az élet nehéz és a barátnődnek is ugyanúgy joga van szabadidőhöz, pihenni, azt csinálni amit akar. Az emberekkel borzalmas dolgok történhetnek amiért pszcihológusra van szükségük, de peeersze, laza munka azt minden nap végighallgatni! És ha majd kiégsz a csodás, felelősségteljes munkádól, akkor te is hozzá fogsz járni ha nem akarsz 50 évesen szívrohamban meghalni. :)
Annyira nagyra vagy magaddal, de még arra sem voltál képes, hogy rendesen megismerd a nőt és megbeszélj vele mindent összeköltözés előtt. "számítottam rá" "azt hittem" Hinni a templomban kell, felnőtt emberek előre megbeszélik az ilyet.
Nem ördögtől való amit akarsz, de az sem ördögtől való amit a barátnőd akar. Nincs jogod rákényszeríteni semmit, ha nem tetszik lehet mást keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!