Aki a második/többedik babájával terhes, hogy bírja ellátni a házimunkát és a nagyobb gyerkőcöt az állandó fáradtságtól, szédüléstől, hányingertől?
Szinte sehogy... :(((
A lányom szeptemberben lesz 2 éves, én január 24-re vagyok kiírva. Nem lehet semmit csinálni a kislánytól, igényli, hogy menjek erre-arra vele.
Ha nagy volt a káosz, szégyen vagy sem, de elhívtam anyut, hogy segítsen. Most hétvégén állok neki a romeltakarításnak, addig az apjával lesz a lányunk.
Az ellátása könnyű volt, csak a folyamatos fáradtság miatt a türelmem fogyott a szokottnál hamarabb. :)
A nagy 3 éves, én most vagyok 20 hetes.
Minden nap elhatározom, hogy mit fogok megcsinálni, aztán az lesz a vége, hogy csak a mindennapos dolgok készülnek el. (főzés, mosogatás, mosás, vasalás, porszívózás, felmosás) Ha még a viráglocsolásra jut erőm és energiám, már boldog vagyok. :)
Majd jobb lesz, csak győzzük kivárni! :D
Nálunk a nagy 3.5 éves a kicsi 2...most 39 hetes múltam...
2 hete lett nagyon nehéz, addig jól boldogultam...de most utolsó egy hétbe végig szenvedés volt...
nehéz rendet tartani a gyerekek mellett, közbe az ő igényeiknek is megfelelni....bízom benne h szülés után újra a régi leszek és bírom a tempót 3 babával is ....
napirend :
reggel: 1.5-2 óra játszó
utána vagy előtte mikor hogy alakult készítettem el az ebédet....
ebéd után 1 óra pihi nekik, addig nekem házimunka...(söprés,felmosás,teregetés)
délután ismét játszó...kb 2 óra
este miután lefeküdtek még össze pakolás....
A nagy 3 lesz nemsokára, most 38hetes vagyok. Eddig nem volt semmi gond, de ebben a melegben dagadok a víz miatt, este nagyon fáradt vagyok és semmi kedvem főzni :( Nem hagyom el magam, de a mai nap pl nagyon nehéz volt.
Reggel intézek vásárlást, ilyesmit. Aztán főzés és ami mellette még belefér. Ebéd után alszunk egyet, aztán az este kicsit nehezen megy el. Tudunk pancsolni a kertben medencében, közel a Balaton is, csendes helyen lakunk, tehát séta is lehet, ha nincs őrült meleg. Gyakran megyünk fagyizni, vagy hozzánk jönnek rokonok és a nagy jól eljátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!