Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok engedi, hogy beleolvassatok a beszélgetéseibe? Szerintetek kellene engednie?
#20, nem ilyenre gondoltam csak fentebb más kijelentések is vannak. Nem turkálás volt a kérdés, hanem , hogy megnézhet-e valamit, de nyilván engem se érdekel a barátnőjének a fejfájása, vagy menstruációja.
Szóval nem azt mondom, hogy folyton egymás agyában turkáljunk, csak, hogy nem jó, ha olyan van, amit aztán semmiképpen se láthat.
Értem, viszont azt a szitut meg nem tudom elképzelni, hogy a srác szól h "nyomult rám valami hülye csaj aki nem érdekel, de mivel ez rád is tartozik elolvasod (h lást milyen hűséges vagyok)?"
Egyrészt nekem ez csak plusz stresszt okoz, az idegen csaj felé. (akit mivel esetleg nem ismerek, nem is tudok ellene mit tenni)
Másrészt ha tényleg nem érdekli a másik, és a válaszaiból is ez jön le, akkor mit akar azzal bizonyítani h megmutatja? (idegesíteni akar? féltékennyé tenni? elismerést kivívni? A hűség alap dolog, nem jár érte piros pont. XD)
Az "engedéllyel való de nem célzott" beleolvasásnál (tehát mikor nem az van h felolvas/megmutat egy vicces beszélgetést), vagy ha tudom a másik kódját és nem zavarja ha belépek, meg mindig az a gond, hogy akaratlanul belefuthatok olyan beszélgetésbe ami nem rám tartozik. (orvosi dolog, családi gond stb)
pl. én is jártam úgy h mivel gmail-be belépve maradt, ahogy megnyitottam a fiókot akaratlanul is elolvastam legalább a szemem elé eső legfontosabb levelek címzését. (mert elsőre azt hittem az én fiókom és pár másodpercig nem értettem mik ezek az idegen levelek)
És kutakodás szándéka nélkül pont sikerült beletenyerelnem abba h meglepi nyaralást szervez (bookingos email címe egyértelmű volt) Persze ez egy jó dolog, de sajnáltam, hogy véletlen "lelőttem" magamnak a meglepetést. (persze nem mondtam el)
Nem engedem, mert semmi joga nincs a magándolgaim között turkálni - bár ő nem is akar, mert van esze.
Ha pedig neki ahhoz lenne szüksége, hogy megbízzon bennem, akkor az a "kapcsolat" egy fos.
#24, tök aranyos az a meglepi nyaralás, nagy-nagy infós guru barátom is elkövette ugyanezt a hibát a közösen használt gépükön :)
A kérdésre visszatérve, nagyon hasonló szitu ez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!