Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok engedi, hogy beleolvassatok a beszélgetéseibe? Szerintetek kellene engednie?
Kb. így vagyok minden kapcsolatomban. Az ok egyszerű: A barátnőimre mindig egy csomó srác nyomult. Ezzel szemben rám srácként, kevesebb lány. Ráadásul, egy srác jó eséllyel akar valamit a csajtól, ha jól néz ki. Ha mást nem, lefeküdne vele. Ha nekem ír egy lány ismerősöm, akkor kisebb az esély, hogy leakar velem feküdni.
Régebben megmutattam én is a telefonom pár kapcsolatban. Több éves lány barátaimra is féltékenyek lettek a lányok. Sőt, minden apróságra. Köszönöm, ebből többet nem kérek, szóval a telefonom nálam marad.
Néha megmutatja milyen poénosat írnak egymásnak.
De ez szerintem magánügy, ennyi privát szféra legyen egy kapcsolatban. Én nem örülnék neki, ha állandóan meg kéne mutatnom valakinek kb beszámolni, hogy miket írok a barátaimnak.
Ez a felnott rovat.
Nem nezegetjuk egymas telefonjat.
Rohadtul nem szeretnem en sem, hogy az altalam irtakat idegen ember olvasgassa, mert megutogatja a parjanak.
Nem illik a másik privát szférájába matatni. Nálunk sem matatunk egymás telefonjába, ez unndurító dolog.
A másik: aki meg akar csalni, az úgyis meg fog csalni.
Ha egy kapcsolatba az egyik fél kotorászni akar a másik telefonjába, már rég rossz.
Nincs feltenivalom es ujjlenyomat van a telefonomon.
Normalis ember lekodolja a telefont hogy ha valahol otthagyja, ne turkaljon bele a munkatars, a rokongyerek, akarki.
Nem, és bevallom, ilyen formában nem (sem) engedném, pedig aztán semmi félnivalóm nincs. Egyszerűen a privát levelezéseim nem tartoznak rá, vagy hogy pl. egy barátnőmmel mit dumálok. (Vagy esetleg anyósomról... :D)
Ugyanakkor abban sem hiszek, hogy soha, semmilyen körülmények között nem olvasunk a másik levelezésébe. Sajnos nekem már volt olyan, hogy gyanút fogtam... beleolvastam az akkori pasim sms-eibe, és pontosan azt találtam, amitől féltem. Nem gondolom, hogy nekem kellett volna ezért rosszul éreznem magam, magyarázkodjon ő.
Eszünkbe se jut a másik telefonjában turkálni.
De mi felnőttek vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!