Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Álcázva MSN-en tesztelget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álcázva MSN-en tesztelget a feleségem, csak én vagyok így?

Figyelt kérdés

Mindig felvesz valaki msn-en egyedülálló lány tök jó képe van és érdeklődik erősen utánam.

Egyszer már lebukott, de már azóta kétszer is megcsinálta velem egyszer én szívattam meg úgy hogy azt mutattam hogy érdekel a csaj és elhagyom érte a feleségem, akkor lebukott mert végülis kiderült. Megbeszéltük nem csinál ilyet. De már megint kezdi.

Most szépen írogatok, de már volt hogy letiltottam.

2010. jún. 10. 15:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb ilyen ajánlatot tesz utasítsd vissza és mond hogy nagyon szereted a feleséged stb.Vegyél neki virágot néha,vidd el vacsizni hidd le ő is leszokik erről.Bár elég hülye szokás szerintem is de nem megoldás hogy ezt csináljátok :D
2010. jún. 10. 15:49
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez szórakoztat akkor folytassátok amíg életek és legyetek boldogok. Én nem csinálnék ilyet, régen rossz ha nem bízom a páromban és tesztelgetni kell. 36/n
2010. jún. 10. 15:49
 33/40 anonim ***** válasza:
36%

úgy rúgnám fenéken, hogy a szülőházáig meg sem állna

kinek kell egy ilyen nő...?

2010. jún. 10. 15:55
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Panaszkodj a következő lánynak, hogy nem érdekel ugyan más nő a feleségeden kívül, de olyan paranoiás, hogy előbb-utóbb idegen segítség nélkül is elüldöz.
2010. jún. 10. 16:07
 35/40 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem akarsz semmit az előző barátnődtől, mi a francnak msn-ezel vele? Szerinted nem esett baromi rosszul ez a párodnak??? És még csodálkozol, hogy féltékeny, gyanakodó lett? És még szivatod is? Gratulálok
2010. jún. 10. 16:09
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Én 25/L vagyok velem egyszer fordult elő ilyen !!

Otthon voltunk a férjem mondta,hogy megy a legjobb barátjához , de rácsörög már, hogy otthon van e, én pont a gép előtt ültem és láttam be van jelentkezve a barátja, ráírtunk, hogy otthon van e ? Persze elindult a férjem én addig váltottam kb 4 mondatot a bartájával amikor jöttek a csajozós dumák, hogy mi lenne ha ...én speciel egyből kapcsoltam , hogy a férjem oda ért és ezeket már ő írja !!!!írtam a férjemnek egy sms, hogy ha le akarnám szopni a barátodat nem msn beszélném meg vele !!!!!!

Azóta semmi :DDDDDDD

2010. jún. 10. 16:20
 37/40 anonim ***** válasza:
65%
Én is szóba állok a volt barátommal, mégse őrjít meg a párom a féltékenységével. Mert egy nem titkolom, kettő minden esetben felvállalom a páromat, éreztetem vele, hogy nekem ő rendkívüli. Ha te nem teszed ezt, amiatt padlón lehet a barátnőd önbizalma. Nem mindenki született önbizalomtúltengés, én se, de ha megkapom a barátomtól azt a minimális elismerést, amire minden nőnek szüksége van, kevésbé látok rémeket. De egy állandóan a gép előtt ülő, msn-ező, chatelő fiú kételyeket ébreszthet egy nőben, hisz ez nem olyan, mint a telefon, amit ő is hallhat, egyszerűen nem tudja elképzelni, mi másra jó egész nap a gép előtt lenni, mint más nőkkel chatelgetni.
2010. jún. 10. 16:54
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha álnéven járni szeretne veled, mondd neki:

"Köszönöm, de én nagyon szeretem a feleségem, és nem cserélném el őt semmire <3 És már így is féltékeny, ezért álcázva tesztelget MSN-en, de ilyen a női természet, ráadásul én még élvezem is :D"

Ez hatna ^^

2010. jún. 10. 17:08
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

amúgy mit csinál a feleséged, dolgozik ? háztartást vezet, takarítás, mosás, főzés stb ? mert én haza esek a melóból és főzök , mosok stb, aztán a párom haza ér és csak egymással foglalkozunk !Én az előző kapcsolatomban voltam ilyen mezakkant, nem volt munkám egy ideig, nem tudtam magammal mit kezdeni és az akkora pasim elhanyagolt és járt minden a fejemben !

Most nincs időm ilyesmire, és nem hanyagolnak el !

2010. jún. 10. 17:12
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyértelmű számomra miért csinálja veled,nem helyes amit csinál,de így tesztel le, azt hiszem nem mondtam ujjat.:D

Csodálkozol , hogy álca mögé bújik a feleséged? hisz mind a két nővel MSN-n írsz. Azt írod szereted a feleséged, de akkor minek a volttal is írogatni? ha szereted nem a volt nődön gondolkodsz.Attól, hogy informatikus vagy nem azt jelenti, hogy egész nap Msn-n beszélek a voltal mint aki egyedül álló aztán meg mikor megyek haza, mintha misem történt volna.:))

A többiekhez csatlakozom én is foglalkozz a felességeddel.Azért van olyan sok válás az ilyen férfiak mint mi vagyunk. Tapasztalat. 35/F

2010. jún. 11. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!