Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álcázva MSN-en tesztelget a feleségem, csak én vagyok így?
Mindig felvesz valaki msn-en egyedülálló lány tök jó képe van és érdeklődik erősen utánam.
Egyszer már lebukott, de már azóta kétszer is megcsinálta velem egyszer én szívattam meg úgy hogy azt mutattam hogy érdekel a csaj és elhagyom érte a feleségem, akkor lebukott mert végülis kiderült. Megbeszéltük nem csinál ilyet. De már megint kezdi.
Most szépen írogatok, de már volt hogy letiltottam.
úgy rúgnám fenéken, hogy a szülőházáig meg sem állna
kinek kell egy ilyen nő...?
Én 25/L vagyok velem egyszer fordult elő ilyen !!
Otthon voltunk a férjem mondta,hogy megy a legjobb barátjához , de rácsörög már, hogy otthon van e, én pont a gép előtt ültem és láttam be van jelentkezve a barátja, ráírtunk, hogy otthon van e ? Persze elindult a férjem én addig váltottam kb 4 mondatot a bartájával amikor jöttek a csajozós dumák, hogy mi lenne ha ...én speciel egyből kapcsoltam , hogy a férjem oda ért és ezeket már ő írja !!!!írtam a férjemnek egy sms, hogy ha le akarnám szopni a barátodat nem msn beszélném meg vele !!!!!!
Azóta semmi :DDDDDDD
Ha álnéven járni szeretne veled, mondd neki:
"Köszönöm, de én nagyon szeretem a feleségem, és nem cserélném el őt semmire <3 És már így is féltékeny, ezért álcázva tesztelget MSN-en, de ilyen a női természet, ráadásul én még élvezem is :D"
Ez hatna ^^
amúgy mit csinál a feleséged, dolgozik ? háztartást vezet, takarítás, mosás, főzés stb ? mert én haza esek a melóból és főzök , mosok stb, aztán a párom haza ér és csak egymással foglalkozunk !Én az előző kapcsolatomban voltam ilyen mezakkant, nem volt munkám egy ideig, nem tudtam magammal mit kezdeni és az akkora pasim elhanyagolt és járt minden a fejemben !
Most nincs időm ilyesmire, és nem hanyagolnak el !
Teljesen egyértelmű számomra miért csinálja veled,nem helyes amit csinál,de így tesztel le, azt hiszem nem mondtam ujjat.:D
Csodálkozol , hogy álca mögé bújik a feleséged? hisz mind a két nővel MSN-n írsz. Azt írod szereted a feleséged, de akkor minek a volttal is írogatni? ha szereted nem a volt nődön gondolkodsz.Attól, hogy informatikus vagy nem azt jelenti, hogy egész nap Msn-n beszélek a voltal mint aki egyedül álló aztán meg mikor megyek haza, mintha misem történt volna.:))
A többiekhez csatlakozom én is foglalkozz a felességeddel.Azért van olyan sok válás az ilyen férfiak mint mi vagyunk. Tapasztalat. 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!