Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódíthatnám vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Giovanni1984 kérdése:

Hogyan hódíthatnám vissza a feleségem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Végső kétségbe esésemben fordulok a tisztelt nagyérdeműhöz véleményért és tanácsért. Az lenne a történetem,hogy van nekem egy 7 éve tartó kapcsolatom.Nagyon szépen indult.Akkora volt a szerelem hogy 3 hónap után én oda költöztem hozzá,a szülővárosomból 200kmre.De az első 8 hónap után a rengeteg veszekedés és rosz dolog miatt én elhagytam és haza költöztem.Néhány nap után már békülgettünk telefonon.És találkoztunk is havonta 2-3 szor.Ugye nagy volt a távolság. Aztán három hónap után úgy döntöttünk újra együtt élünk és itt az én szülővárosomban újrakezdjük.Itt is nagyon szépen elvoltunk az első hónapokban.De aztán egyre több vita és feszültség volt közöttünk.Megcsalások is voltak a részemről.De ennek ellenére együtt maradtunk.Éveken át nagyon hullám völgyes volt a kapcsolatunk.Közben állapotos lett a párom.És ez eléggé szép időszakot hozott nekünk. A baba születése után összeházasodtunk és sikerült saját lakást is venni. Aztán idővel megint sok veszekedés és hullámvölgy volt a kapcsolatunkban. Megcsalások az én részemről és kiderült hogy neki is volt egy megcsalása mikor nem törődtem vele hoszabb ideig. Ezt én nagyon nehezen viseltem akárcsak ő az én ügyeim.Rengeteg veszekedés volt és sokszor elhangzott hogy elválunk. Az én számból is és az övéből is. Sokszor gondolkodtam hogy elhagyom őt és nem érdekel mi lesz.Aztán a végére már nagyon csúnyán elharapództak a dolgok.Közben neki depressziós gondjai is kijöttek amitől erőszakossá vált főleg irántam és rengeteg anyagi gondunk volt és van is ami a mai napig függőben van.Nem kívántam már ezt az egészet a hátam közepére sem.Idén április közepére már majdnem vérre mentek a dolgok.Én egy szép napon mikor elutazott fogtam magam és elköltöztem otthonról egy albérletbe.Akkor nagyon dühös voltam rá és utáltam minden fájdalomért amit éreztem.A közös ismerőseink előtt és az én ismerőseim előtt is mindenfélének elmondtam őt akárcsak ő engem. Kész szappan opera volt.Mindketten a másikat hibáztattuk.Én váratlanul megismerkedtem egy lánnyal akivel hatalmas iramban bele vetettem magam egy új kapcsolatba és minden közös ismerősünknek dicsekedtem vele hogy mennyivel külömb lányt találtam külsőre belsőre mint a feleségem.Tetszett az új seprő jól seper szitu.Közben a feleségem május 1én haza utazott és egyszer könyörgött hogy menjek vissza máskor fenyegetett hogy kicsinál.Én nem foglalkoztam semmivel.Egyszer mikor nála voltam megtörtént hogy lefeküdtünk egymással de azóta többet nem.Május elején még ő akart békülni is de én nem foglalkoztam vele.Április végétől junius közepéig nagyon el is voltam az új kiscsajjal.Még a fiamat sem hoztam el mert az új csaj nem akarta látni.nem volt rá kiványcsi.Csak elvétve mentem el megnézni.Közben megvolt a válóper első tártyalása ami naggyából semmiről sem szólt.Közben egymással 1 értelmes szót nem vátottunk.Ott próbáltunk egymásnak keresztbe tenni ahol csak lehet.Zárcsere a közös lakásunkon amit én feltörettem stb.Fenyegetőzések mindkét oldalról.Ha oda mentem véletlen akkor az első két perc után ordítozás volt.Aztán jódarabig kerültük egymást.Aztán hogy történt már nem tudom.Junius közepétől elkezdtem a feleségemre gondolni.Sokszor álmodtam vele.Volt hogy az új csaj melett is a feleségemre gondoltam.Közben a csjszi egyre terhesebbé kezdett válni nekem.Már nem is érdekelt úgy mint az elején.Egyre jobban hiányzott a feleségem.Ha a régi családi képeinket nézegettem sokszor sírva fakadtam.Aztán már napi szintűvé vált hogy csak a feleségemre tudtam gondolni.Közben megtudtam azt is hogy neki van valami kan is képben akivel hogy szerelmi vagy csak szórakozó és sz.ex kapcsolata van nem tudom.Lett volna egy olyan lehetőségem hogy múlt héten pénteken elutazhattam volna a barátnővel 1 hétre tengerparti nyaralásra.De valahogy akartam is menni meg nem is.A feleségem járt a fejemben és az hogy mennyire szeretem és nélküle nem mennék el ilyen helyre.Meg az hogy egy forintot sem adtam neki a gyerekre amióta külön költöztünk. Így tettem rá hogy mit mond a kishölgy.Nem mentem vele nyaralni.Inkább a feleségemnek adtam az összes erre szánt pénzt.Meg vittem neki egy hatalmas csokor rózsát.Nem volt otthon így csak ott hagytam vízbe téve.De sajnos erre sem kaptam semmi pozitív reakciót. Telefonon és személyesen is beszélgettem vele sokat.Elmondtam neki őszintén hogy én rájöttem hogy mennyi mindent elrontottam és hogy én még mindíg mennyire szeretem és nem akarom elveszteni.Újra szeretném kezdeni.Komolyan megbántam mindent amit tettem ellene és csak ő kell nekem és a gyerekek.Nem szeretnék elválni tőle. Erre ő mást nem mond csak hogy nincs értelme és ő ne akarja.Nem érez már irántam semmit és nem kellek neki.Ő egyedül akar lenni.Semmmi reményt nem lát rá hogy én és ő együtt valaha is.Neki most így egyedül jó.Csak szórakozik és a barátaival van.Azt csinál amit akar és semmi nem érdekli.És el fogunk válni ha akarom ha nem. Teljesen úgy tűnik komolyan gondolja és már nem kellek neki.Nem szeret már és nem is fog.Pedig azt mondja régen imádott.De már minden elmúlt benne.Anyám szerint akivel azért nagyon jóban van sokat elmond és anyám szerint valahol legbelül még szerethet.De nekem erre semmi jel nem utal.Semmit nem mond azon kívül hogy nem akarja újra kezdeni. Ha beszélünk akkor normálisan veszekedés nélkül beszélünk de mást nem mond azon kívül hogy ennyi volt és fogadjam el. Nem látok a szívébe hogy mi az igazság. Valóban semmit sem akar már tőlem? Vagy érez még irántam de nem akarja elmondani és élvezi hogy szenvedek és könyörgök neki hogy megváltoztamm annak hatására hogy elveszíthetem örökre.Köze lehet az új pasasnak a dologhoz akiről nem tudom milyen viszonyban van vele? Vagy csak időre van szüksége.De az is lehet soha nem bocsát meg nekem és elvesztem örökre. Volna értelme évekig várni rá hogy hátha visszafogad? Ti mit láttok mit tehetek??? Nem akarom és nem tudom elfogadni azt hogy elveszítsem örökre azt a nőt akitől gyemekem van és jobban imádom mint valaha.
2011. júl. 19. 01:13
1 2 3 4
 1/32 Keeper ***** válasza:
Azt, hogy mit érez szerintem senki nem tudja a "nagyérdemű" közül. Viszont szerintem ha tényleg nagyon kell és vissza akarod kapni, akkor tarts ki. Én azt tenném. Nem mondom biztosra, de lehet, hogy csak egy próba, hogy mennyire is kell neked. Bizonyítsd be akkor, hogy Ő az, akin kívül neked senki más nem kell, ha tényleg így van. Sok sikert!
2011. júl. 19. 01:23
 2/32 anonim ***** válasza:
amikor ő könyörgött neked, hogy menj vissza hozzá, akkor még nem érdekelt... persze, ha a te egódat sérti ezzel, akkor ő mekkora egy hárpia, hogy nem fut egyből vissza hozzád. nem tudok mást mondani, mint hogy a kapcsolatotoknak véglegesen vége, ő túllépett rajtad (mivel te visszautasítottad), megcsaltátok egymást nem is egyszer. nem értem, azért akarnál visszamenni hozzá, hogy mindent elölről kezdjetek? egy idő után újra unalmas lenne, jönnének a veszekedések és akkor már mást döngetnél a háta mögött.
2011. júl. 19. 01:25
 3/32 anonim ***** válasza:
85%

a legfontosabb szerintem hogy ne rendezz jeleneteket és ne zaklasd. ezzel a lehető legmesszebb taszítod magadtól. próbálj vele és a gyerekkel lenni, de ne nyomulj, ne kérd, hogy legyetek együtt. csak légy a közelében. de közönyt se mutass iránta. add magadat, hogy újra beléd szerethessen.

igazából én még csak 20 éves vagyok, de van már tapasztalatom komoly párkapcsolatból, persze nem ilyen komolyból, mint a tiétek volt. de én így látom a dolgot, csak annyit kérek, hogy merengj el rajta valamennyit

2011. júl. 19. 01:29
 4/32 anonim ***** válasza:
Nem való nektek se kapcsolat, se gyerek. De ha már megvan, az ég szerelmére, próbáld már meg szeretni a saját gyerekedet!!! Mi az, hogy hónapokig sz*rsz a fejére, mert neked úgy van kedved? Soha nem értettem, hogyan tudnak emberek így élni. :(
2011. júl. 19. 01:29
 5/32 anonim ***** válasza:
bocsi, nem olvastam el.. leakadtam ott, h volt itt is meg ott is megcsalás.. akkor könyörgöm, minek erőltetitek?
2011. júl. 19. 01:33
 6/32 anonim ***** válasza:
67%

Csak az zavar téged ilyenkor,hogy más döngeti.Sérti az önérzeted.

Hidd el,ha vissza is szereznéd nem lenne ennek jó vége úgysem.Főleg hogy a veszekedős típusú nők nem változnak,csak rosszabbak lesznek.

Az új buksza meg nem akarja látni a gyereked?Azt a csajt is helyre kellene tenned.

2011. júl. 19. 01:34
 7/32 anonim ***** válasza:
utolsó, kettőn áll a vásár.. a pasi is megcsalta a nőt..
2011. júl. 19. 01:34
 8/32 A kérdező kommentje:
Hát az ő részéről az a könyörgés csak annyi volt hogy elhívott egy nyilvános helyre.Mert a fiam akart látni.Persze a lényeg az volt hogy ő akart látni és kérte menjek vissza.De akkor még nagyon haragudtam.Ez május eleje volt. Az ő elmondása szerint az állítólagos hapsival május közepén kezdett kavarni.Csak szimpla szexre tartja mert ugye neki is vannak biológiai szükségletei mint mondja.De szerintem nem csak szexről szólhat a dolog mert egy közös barátunk látta milyen udvarlós sms-eket váltanak.De ez nem is érdekel. Nem róhatom fel neki mert nekem is volt más. Én szeretnék a közelében lenni. 2 hete kb már elmondtam neki őszintén hogy mit szeretnék.Hogy teljesen másképp látom már a dolgokat és hogy hogyan kéne csinálni hogy boldogok lehessünk. Ennek jeleként mindenről lemondtam már ami előtte fontosnak tűnt számomra. Gyerekre is oda adtam minden elmaradt hónapi pénzt. Megyek a gyerekekhez is amennyit tudok.De ő nem jön el velünk soha a játszótérre meg sehova.Felajánlottam már neki hogy menjünk el közösen strandra a gyerekekkel vagy bárhova máshova.Nemet mondott. Hívtam moziba meg vacsizni vagy bulizni.Nemet mondott. Azt mondja a gyerekek miatt bármikor jöhetek de kettőnkről ne is beszéljünk mert ő nem akar semmit. Neki csak a gyerekek számítanak és a barátai. Most van neki egy jó barátnője aki szintén szakított a pasijával és vele dorbézol folyton.Iszogatnak züllenek buliznak. Ők most a szingli gráciák. Nem tudom hogy tudnám neki bebizonyítani hogy lenne értelme újra együtt ha nem akar velem semmi közös progamot. Az meg nem hinném hogy túl újraösszehozó program hogy csak hármasban vagyok a két gyerekkel a játszótéren vagy fagyizni meg a pénzt a számlájára teszem. Szerintem ez nem elég hozzá hogy újra legyen köztünk valami.Haza sem költözhetem hozzá mert nem akarja pedig megtehetném de nem akarom erővel hanem újra ő akarja hogy haza menjek hozzá.Remélem 1-2 hónap elég lesz hogy ennek tudatában hogy mindent elmondtam arról amit érzek és minden nap meló után a gyerkeket elviszem 1-2 órára talán segít. Nemsokára itt van ősz és a második válási tárgyalás.Én ott is el fogom mondani hogy nem akarok elválni.De úgy érzem ő igent fog mondani. Mennyi ideig van értelme teperni és hogyan ha semmi közös programot nem fogad el?
2011. júl. 19. 01:50
 9/32 anonim ***** válasza:
53%

Szia! Előre kell bocsátanom, hogy amit most elmondok, az részint személyes tapasztalat, részint pedig vélemény (női oldalról), de semmiképp sem láthatok bele, hogy mi volt/van köztetek, mert ha én elmesélem a kapcsolatomat életem eddigi legnagyobb szerelmével, az sem úgy hangzik, mint egy tündérmese, szóval nem lehet tudni, hogy a csúnya sztorik mögött micsoda érzelmek bújnak meg! :)

Először is, amit én gondolnék és tennék a feleséged helyében:

Soha a büdös életben nem állnék többet szóba veled, mert hatalmas pondróként viselkedtél! Nem azért, mert sorozatosan megcsaltad, hanem azért, mert az Ő GYEREKÉT (a tiédnek nem igazán nevezném) is megcsaltad! Kicsi még a gyerek, ha szerencséd van nem fog erre emlékezni, de az anyja fog! Én a helyében még arra sem méltatnálak, hogy leköpjelek, mert az ember nem sz*rhatja le a gyerekét még Naomi Cambell miatt sem, nemhogy akármilyen kis l*vnya miatt. Az meg, hogy egy árva buznyákot sem adtál a saját véred pelenkájára, meg babatápszerére és egy redvás ruhát nem vettél neki, az meg egyenesen gyomorforgató, főleg, ha az ember tudja, hogy egy babazokni is több, mint 2000 zseton! >:@

Nem érdemled meg sem azt, hogy a gyereked az apjának nevezzen, sem azt, hogy a feleséged a férjének. Hidd el, hogy neki nehezebb a helyzete, mint a tiéd, mert ő már nem csak a saját sorsáért felelős, hanem a porontya sorsáért is és persze, hogy fölmerül a dilemma, hogy az lenne-e a jobb a kicsinek, ha a vér szerinti szülei lennének a családja, vagy inkább keressen valakit, akit talán soha nem talál meg és legyen "új apja" a gyerkőcének.

A helyedben bennem legalább annyi gerinc lenne, hogy nem nyűném tovább őket! Küldd a gyerektartást (többet, mint amennyit a bíróság ítél) és hagyd, hogy a feleséged keressen valakit, aki a gyermekednek jobb apja lesz, mint amilyen te lennél, neki pedig jobb férje!!!!

Eddig tartott a személyes véleményem.

Jön a tapasztalat:

Elvált szülők gyerekeként nőttem fel. 3 éves voltam, amikor elkezdődött a válóper és 12 éves voltam, mikor jogerősen lezárult a gyermekelhelyezési per! Ebből a 9 évből 7-ben gyomorfekélyem volt, mert minden második hétvégén jött értem apa, aki vagy késett, vagy meg sem jelent, de én mégis minden második hétvégén, szombaton reggel 9 órakor összepakolt batyuval, ruhában, cipőben vártam őt, miközben úgy szúrt a gyomrom, hogy sírni tudtam volna, de az anyukámra való tekintettel nem picsogtam. 21 éves volt, amikor születtem, mikor elkezdtek válni, a szüleitől 380 km-re, a volt férjétől 300 km-re költözött velem, a 3 éves kisgyerekkel, egy szál egyedül, egy totál idegen városba, szóval nem volt könnyű dolga. (Aztán apu utánunk jött és onnantól meg egyenesen nehéz dolga volt... :S ) Az én apám sem fizetett gyerektartást és mivel nagyon korán fölfogtam a körülöttem folyó dolgokat (ezt a pszichiáter is mondta, akihez rendszeresen jártunk a gyermekelhelyezési pereskedés miatt, hogy eldöntse, hogy melyik szülőmhöz ragaszkodok jobban), semmi nem szorult magyarázatra, én hoztam föl 9 éves koromban anyunak, hogy nem gondolja-e, hogy több gyerektartást kellene, hogy kapjak. És órákig tudnám még mesélni, hogy engem hogyan érintett ez a huza-vona, meg békétlenség... Az egyetlen ember, aki miatt azt tudom mondani, így utólag is, hogy boldog gyerekkorom volt, az az anyukám! A legjobb, aki csak juthatott nekem! :) Apám nem jött el a szülinapomon, nem jött el a névnapomon, nem jött Karácsonykor és gyakorlatilag soha, mikor örültem volna, ha jön...

Blablabla....Nem is ez a lényeg!

A lényeg az, hogy 20 év kihagyás után anyám megbocsájtott apunak és most megint együtt vannak, mert ők tényleg egymásnak lettek teremtve (az már egy másik kérdés, hogy rohadtul nem illenek össze :S ).

Szóval még neked is lehet esélyed!

Ne haragudj, de én csak azt tudom tanácsolni neked (és gondolom érzed, hogy sok-sok mindenen átmentem már ahhoz, hogy ne a levegőbe beszéljek), hogy csak akkor akarj a gyereked és a feleséged életének a része lenni, ha teljesen tutira biztos vagy abban, hogy az elkövetkezendő legalább 16 évben nem fogod elkövetni azokat a hibákat, amiket eddig! Ha a feleséged nem fogad vissza, azt pedig ne azzal bosszuld meg, hogy a saját gyerekedtől megvonod a pénzt (azaz nem fizeted a gyerektartást), mert hidd el, hogy nem tudsz te annyi pénzt adni, amennyit a feleséged rákölt a gyerekre! És, ha nem tudod vállalni, hogy RENDSZERESEN látogatod a kis bolhát, akkor inkább ne fájdítsd a szívét azzal, hogy egyszer-egyszer megjelensz, ne ígérgess és ne kelts benne hiú reményt!

Ne haragudj, ha keményen fogalmaztam, de ezt érdemled és mindenki, aki úgy tesz, ahogy te!

2011. júl. 19. 02:15
 10/32 A kérdező kommentje:
Az új buxa se így se úgy nem marad több okból sem.Egyik hogy ha tudja a feleségem hogy van valakim akkor nem fogja elhinni hogy imádom őt.A másik hogy abszolúdt nem illünk össze a csajjal mert teljesen mások vagyunk.Nekem nem jön be a stílusa és az éreklődése sem.Na meg hogy nem fogadja el a gyerekem.Ha haza jön a nyaralásból lapátra kerül. Teljesen szerelmes belém ,de így nem mehet hogy én a feleségemet szeretem.Fájni fog neki is mint nekem hogy a feleségem nem szeret már.Ez van. Lehet tényleg az volna a legjobb ha nem mondogatnám a felségemnek az érzéseim és nem írnék neki naponta szerelmes sms-t. Nem tehetek mást mint várok rá.Hátha esetleg ha kiélte magát a nagy szabadságában akkor újra érdeklődik irántam.De az is lehet hogy csak tényleg próbára tesz a sok visszautasítással és titkon szeret még. De mennyi idő lehet még mire esetleg jelét kapom az érdeklődésének???Lehet soha. Ha csak a gyerekekért szaladok fel 1 percre és csak addig látom meg fizetem a gyerektartást akkor lehet ez így rögzül benne. És semmi érdekeset nem lát bennem.És ha nem akar hónapokig vagy évekig semmit akkor meg lehet magamat fosztottam meg az új esélytől hogy mással talán boldog lehetnék de közben rá ment el minden időm és a saját magánéletemre nem maradt időm.Ha dolgozom és minden délutánomat a gyerekekkel vagyok akkor nem marad időm új kapcsolat után nézni.De nem is akarok mert én a felségem még nem tudtam és nem is akarom lezárni.Egy érzelmi roncsként aki még a feleségéhez kötődik ki állna szóba??? A gyerekekkel töltött perceket nem sajnálom mielőtt bárki félre értene. De az fájna ha reménytelen célokért élnék remete életet várva hogy visszafogad de közben esetleg ő belelép egy új érzelmi kapcsolatba ez nagyon fájna és nem tudnám végig nézni.
2011. júl. 19. 02:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!